Portal 072info

PROVJERITE ZNANJE: Devet stvari koje seks stručnjaci smatraju da bi trebalo da znate

Strast je svuda plus, pogotovo u seksu. Svoje skrivene i neispunjene želje probajte da iskažete što prije, kako bi osjetili nešto nezaboravno lijepo, i napraviti prostora za nove želje.

Seks ne smije da bude savršen, niti je

Ako ste osoba kod koje sve mora da bude pod konac, mi vas toplo savjetujemo da se opustite. Seks je igra, i jednostavno ga doživite tako. Kao što ne smije biti ,,samo obavljen” tako isto ne smije ni da izgubi na zabavi. To su momenti koji vas izuzetno mogu spojiti sa partnerom.

Svako ima svojstvene strasti

Strast je svuda plus, pogotovo u seksu. Svoje skrivene i neispunjene želje probajte da iskažete što prije, kako bi osjetili nešto nezaboravno lijepo, i napraviti prostora za nove želje! Takođe, niko nije uvijek niti podjednako strastven. Zato kada osjetite strast iskoristite je.

Iskustvo nije preduslov za fenomenalan seks

Bilo da ste spavali sa dvije ili dvadeset i dvije osobe, to apsolutno ne utiče na to kakav ste ljubavnik. Važno je samo kako pristupate čitavoj ovoj igri. Nije da treba da izmislite toplu vodu ponovo.

Masturbacija ženama nije ,,viša matematika”

Čak je odavno prošao i period kada je to što većina žena masturbira bilo tabu tema. Masturbacija će vam pomoći da se osjećate bolje, u svojoj koži, sa samim sobom, da se upoznate bolje. Takođe, nemojte bježati od seksualnih igračaka. Više od polovine žena i skoro polovina muškaraca u nekom trenutku svog života koristi vibrator.

Čak i kada ste solo trebalo bi da razmišljate o svom seksualnom životu

Ne treba misliti o seksu kao nečemu što bi trebalo samo da imate u velikim količinama. Maštajte, budite sigurni u to šta želite, jer zašto da ne, šta vas sprječava?

Izgledajte savršeno

Kako kažu, svako žensko intimno područje je drugačije od sljedećeg, ali svakako poželjno od strane partnera. Vodite računa o sebi, o svom izgledu, kao i zdravlju.

Ne dozvolite da vas bude strah od preuzimanja inicijative

Želite da probate nešto novo u krevetu ali ništa ne radite po tom pitanju. Znate kako, nije da će da vam se desi padanjem sa neba, ako i bilo šta drugo! Preuzmite inicijativu, ili bar za početak kažite šta je to što vam se mota po glavi i toliko vam je zanimljivo.

Jači seks ne mora biti i bolan

Nije u redu ukoliko vam nešto smeta da prećutkujete i dozvolite da se odnos nastavi. Seks mora da bude obostrani užitak, a ukoliko se neugodnosti ponavljaju razgovarajte sa svojim partnerom, i ljekarom.

Budite otvoreni

Nema potrebe za ustručavanjem. Otkrijte svoje želje i fantazije, takođe i sami budite otvoreni za nove stvari. To će vas spojiti, i pružiti vam još veće uživanje.

Cosmopolitan.rs

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box