Portal 072info

Devet vještina koje će vas učiniti najboljom u krevetu!!

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Muškarci u krevetu najviše vole spontanost, pa zato ne oklijevajte da ga iznenadite nečim potpuno neočekivanim i neće poželjeti da vas mijenja.

Da biste bili odlični u krevetu nije potrebno da učite knjigu u seks pozama napamet, ni da imate višegodišnje iskustvo u pornografiji. Odličnu ljubavnicu čine mnogo suptilniji i realističniji faktori, koje možda već i posjedujete.

Ako ne, evo kojih 9 “vještina” treba da posjedujete kako biste doveli do ludila svog partnera!

1. Bez osuđivanja

Bilo da vam je partner rekao neku svoju fantaziju koju niste očekivali, nemojte odmah izbezumljeno skakati i nazvati ga perverznjakom, već prvo razmislite – možda biste u tome i uživali. Ukoliko nije u pitanju nešto što bi vas povrijedilo ili ponizilo, odbacite predrasude i osudu. Otvorite se novim iskustvima, uživajte i očaraćete partnera i samom smjelošću da probate nove stvari.

2. Inovativnost

Tražite nove načine da začinite seksualni život. To ne moraju biti vratolomije, ali možete prirediti iznenađenje partneru: na primjer, obucite seksi veš, upalite sveće i tako dočekajte partnera sa posla. Mislite i na detalje – ako dolazi sa posla, možda je gladan, pa pripremite činiju hranljivih malih grickalica, kojim ga možete hraniti i tako početi predigru, to može biti vrlo seksi.

3. Imajte u vidu i njegove potrebe

Vježbanje saosjećanja potrebno je na svakom polju života, ali ako to činite i u krevetu, bićete zaista dobar seksualni partner. Naravno, ne treba uvijek stavljati drugog ispred sebe, ali fokusiranje na ispunjavanje želje u seksu može jako uzbuditi oba partnera.

4. Masturbacija

Osobe koje masturbiraju bolje poznaju svoje telo i svesniji su šta im više prija, pa su kao takvi i bolji ljubavnici i više uživaju u seksu. Ako imate osjećaj da tako zapostavljate partnera, a dovoljno ste smjeli, uključite ga u igru – muškarci obožavaju da gledaju!

5. Samopouzdanje

Da biste imali najbolji seks u svom životu, ne možete se opterećujete kako izgledate, da li su svetla dovoljno prigušena ili u mislima proklinjete sebe što niste počeli da vježbate. Čim ste došli do kreveta, partneru se sviđate, a imajte na umu da je samouvjerenost u krevetu nešto jako poželjno i seksi.

6. Pustite glas

Slobodno mu zvukom dajte do znanja da uživate, šapućite partneru šta želite u seksu i dovešćete ga do ludila! Muškarci vole kada su žene glasne tokom seksa, a biće im drago i da čuju šta želite da uradi, jer su oni često nesigurni po tom pitanju.

7. Budite spontani

Brojna istraživanja, ankete i studije utvrdile su da muškarce najviše pali kada žena učini nešto neočekivano, potpuno spontano. Prepustite se strastima, pustite da vas vode i on nikada neće poželjeti drugu.

8. Fizička aktivnost je važna

Fizička aktivnost je za žene jak afrodizijak – smatraju naučnici. Osim toga, redovno vježbanje može vas učiniti boljom ljubavnicom. Na primer, vježbe jačaju koncentraciju, podižu libido, produžavaju izdržljivost i pomažu podizanju samopouzdanja. Treba li vam bolji razlog da već od sutra krenete sa vježbama?!

9. Smijte se sebi

Osobe koje su dobre u krevetu mopgu u svemu da vide zabavu i humor. Možda se ne sjećate kada ste imali najjači orgazam do sada, ali se sigurno sećate, na primjer, kada ste pali sa kreveta jer u trenutku strasti niste primjetili da ste na ivici kreveta! Takve, ali i razne druge situacije se lako dešavaju tokom seksa i toga se ne treba stidjeti. Ne treba zbog toga da počnete da plačete i pobjegnete iz kreveta, već se nasmijte i nastavite – on će biti oduševljen!

Podijelite članak