Devito krije lice, a zapravo je svima poznat: Sarađuje sa najvećim balkanskim zvijezdama!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

On je zapravo neko ko je svima veoma poznat jer se, osim pjevačke karijere, veoma uspješno bavi i produkcijom muzičkih spotova, s tim što se tada predstavlja pravim imenom David Ljubenović i ne krije lice.

Devito je pokupio simpatije publike kada se u javnosti pojavio sa maskom na glavi, koju dosad nikada nije skidao ni na jednom javnom nastupu. Mali broj njegovih obožavalaca zna kako on zapravo izgleda, ali i da se iza umjetničkog imena Devito krije neko ko je sarađivao sa najvećim balkanskim zvijezdama. Reper je najveću popularnost stekao duetskom pjesmom “Vudu”, koju je otpjevao s koleginicom Teodorom Džehverović, a svoju karijeru otpočeo je kao fotograf u rodnom Kragujevcu.

Kada je ozbiljnije počeo da se bavi fotografisanjem, David se iz Kragujevca preselio za Beograd, gdje je ubrzo počeo da se bavi snimanjem i video-produkcijom. Njegova posvećenost radu brzo se isplatila, pa je on otvorio svoju izdavačku kuću.

Ljubenovićevoj izdavačkoj kući povjerenje su ukazale jedne od najvećih balkanskih zvijezda. On je snimao spotove Aci Lukasu, Vuku Mobu, Milici Pavlović, kao i kolegi MC Stojanu, Sandri Africi i mnogim drugima.

Na našoj estradnoj sceni brzo se pročulo za Devitov talenat za snimanje spotova, pa se on u tome veoma proslavio. Kasnije, kada se odlučio da snimi prvu pjesmu, plašio se da njegov fizički izgled ne utiče na njegovu muzičku karijeru, pa je odlučio da se na sceni pojavi s maskom na glavi i javnosti se predstavi pod pseudonimom Devito.

Reper je do danas ostao dosljedan sebi, trudeći se da razdvoji svoje poslove i da ne vezuje produkcijski uspjeh s pjevanjem.

.

GODISNJICA
MARKETING