Devito uništio Lamborgini vrijedan 500.000 KM: Nemam više para

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Reper Devito se zbog svog načina života često nalazi na meti kritika, pa se na društvenim mrežama nerijetko mogu naći komentari i prozivke zbog isticanja skupocijene garderobe i satova, ali i luksuznih automobila koje posjeduje, piše “IDJTV”.

Upravo jedan od njegovih četvorotočkaša bio je razlog za brojne prozivke, a internetom su počele da kruže špekulacije da je Lamborgini kojim se prije nekoliko mjeseci pohvalio, zapravo nije u njegovom vlasništvu, već da je iznajmljen u jednom njemačkom rent-a-car-u.

“Ovaj lambo je rent, ništa od toga nije kupljeno”, “Dobio je auto na korištenje od salona kao reklamu”, samo su neki od komentara koji su se našli na društvenim mrežama, a Devito je sada odlučio da se oglasi ovim povodom i neočekivanim potezom u svom stilu svima uputio jasnu poruku.

@devitodevito

RENT A CAR 🙁 PLAVA KRV 23/5 00:00h

♬ original sound – devitoanonymo

– Ljudi, sve sam pare pukao na album, nemam više da plaćam ratu – rekao je Devito, a potom plavim sprejem preko automobila vrijednog 250 hiljada eura (oko 500.000 KM) napisao “rent-a-car”.

“Najjače je što je sprej pravi”, “Taj se teško skida”, “Da je rent ne bi sigurno pisao sprejem po njemu”, komentarisali su Devitovi fanovi ispod snimka koji je brzinom svjetlosti obišao društvene mreže.

Reper je najavio da će 23. maja iznenaditi publiku novim albumom koji će nositi naziv “Plava krv”, a na kojem će se naći čak 24 numere, od kojih čak 15 dueta i to sa nekim od največih zvijezda poput Cobija, Jale Brata i Bube Corelija, Nikolije, Relje, Vojaža, Teodore Džehverović, ali i svjetske muzičke zvijezde Nati Nataše.

Avaz