Portal 072info

DIANA BEŠIĆ ”Moj prioritet bit će stvaranje sigurne i prosperitetne Zenice za svu našu djecu”

PROMO – IZBORI 2016 – Uspješna Zeničanka, diplomirani inžinjer mašinstva i profesor Engleskog jezika, Diana Bešić, kandidatkinja je Saveza za bolju budućnost BiH za Gradsko vijeće pod rednim broj 2 (dva).

U susret Lokalnim izborima, koji se održavaju 2. oktobra, predstavljamo vam ovu uspješnu i obrazovanu Zeničanku. 

dianabesic

U našem razgovoru posebno ističe da je ponosni član SBB-a BiH, ali nam otkriva i koji će to biti njeni prioriteti i zadaci ukoliko joj Zeničani 2. oktobra ukažu svoje povjerenje?!

Do sada su građani o njenoj kandidaturi govorili isključivo u superlativu, ističući da je konačno vrijeme da visokoobrazovani kadar, obogaćen znanjem i iskustvom u zemljama svijeta, koji se dokazao na nekoliko funkcija, može, treba i mora zadobiti povjerenje svojih građana!

Ogromna podrška sugrađana
Ogromna podrška sugrađana

– Ponosim se što sam članica Saveza za bolju budućnost, političke stranke koja je, sa gospodinom Fahrudinom Radončićem na čelu, pokazala političku zrelost vodeći računa o općem dobru i napretku a nikako o ličnim interesima pojedinaca – kaže nam, na početku razgovora, Diana Bešić, kandidat za Gradsko vijeće Zenice.

Napominje da je rođena Zeničanka, po zanimanju diplomirani inžinjer mašinstva i profesor Engleskog jezika i književnosti. Trenutno obavlja funkciju direktorice Druge gimnazije, a cijeli svoj život provela je u Zenici ne napuštajući je ni u najtežim trenucima, tokom ratnih godina.

– Svi koji me poznaju kao direktoricu Druge gimnazije znaju da sam uvijek radila za dobrobit svih, kako učenika, roditelja, uposlenika tako i šire zajednice. Moja vrata uvijek su bila otvorena svima kojima je trebala pomoć ili savjet. Tako ću nastaviti raditi i ako budem izabrana u Gradsko vijeće Zenice, uvijek dostupna da pomognem u rješavanju problema svojih sugrađana a njih je zaista mnogo u svim segmentima društva – kaže Bešić.

Redovna na svim predizbornim skupovima!
Redovna na svim predizbornim skupovima!

Ističe da je SBB BiH mnogo puta pokazao brigu za najugroženije članove naše zajednice, posebno kroz rad Foruma žena koji je u Zenici i okolini već odavno priznat i prepoznatljiv.

– Moj prioritet bit će stvaranje sigurne i prosperitetne Zenice za svu našu djecu, jer mi, njihove majke, ne želimo da nas oni napuste prisiljeni da traže egzistneciju negdje drugo. Zbog toga ću se prvenstveno zalagati za povećanje broja radnih mjesta, tako što ću, zajedno sa ostalim kolegama sa liste SBB-a, pomagati firme da opstanu, ali i da se otvaraju nove – odlučna je Bešić.

Zbog svega navedenog, poziva svoje sugrađane da izađu 2. oktobra na izbore te da ukažu povjerenje stručnim, poštenim i odgovornim kandidatkinjama i kandidatima na listi SBB-a za Gradsko vijeće.

– Borit ćemo se da interesi stanovnika Zenice i njenih prigradskih te ruralnih područja od dianabesic2sada zaista budu na prvom i na drugom i na trećem i na svim ostalim mjestima. Jer, mi smo tu za vas i zbog vas. Uz narod, za bolju Zenicu – najavila je Bečić, dodajući da joj je čast što je član pobjedničkog tima SBB BiH Zenica.

Diana Bešić nalazi se pod rednim brojem 2 (dva), na listi Saveza za bolju budućnost BiH za Gradsko vijeće Zenice.

Mjesto za Vašu reklamu!
Mjesto za Vašu reklamu!

DIANA BEŠIĆ – SA SINOĆNJEG CENTRALNOG SKUPA U ZENICI

Podijelite članak

Počitajte još

Čestitka predsjedavajuće GV Zenica povodom Dana državnosti BiH

Redakcija

Predsjedavajuća Gradskog vijeća: Kasumović zabranio prisustvo nenajavljenih novinara

Redakcija

DEMOKRATSKA FRONTA ZENICA: Reakcija na izjavu predsjedavajuće Gradskog vijeća

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box