Dino Dizdarević izvrijeđao Mimu: Bit ćeš loša majka, nemaš stida ni obraza

Rijaliti učesnici Zadruge sjedili su za stolom gdje su iznosili svoja mišljenja kao i obično.

Tema sastanka bili su Marko Osmakčić i Milana Mima Šarac, koji su nominovani. Prvi koji je govorio bio je Dino Dizdarević.

– Što se Marka tiče, nemam šta da kažem niti želim. Što se Mime tiče, ja moram i mogu da pohvalim tvoj instagram. Ona ima najbolji sada – rekao je Dino.

– Kad bi znali kakav ima Ana Spasojević – dodao je voditelj.

– Što se tiče Mime, rekli su o njoj dosta njih, njeni postupci su takvi kakvi su, mi nemamo neki odnos. Imali smo nekada nešto, to se i zaboravilo. Grujo i baba su to samo zapamtili možda. Ne bih puno ni komentarisao, imam loše mišljenje o tebi zbog svega. Mislim da si loš čovjek, bit ćeš loša majka, a i loša si ljubavnica. Mislim da si napolju, neću da se izražavam…

Irma je dobacila “kur**a”.

– Nemaš obaraza, ni stida. Ovo što radi sa Grujom, nije prvi put, napolju je radila mnogo lošije stvari, ono što je Gruja radio sa njom, to je ona radila napolju. Mislim da si odron – otvoreno je kazao Dino. 

– Ja tebe neću da vrijeđam, ti si ovdje najveća pe***čina. Šta je tebi bilo u glavi, prst u d**e i ostalo to samo pe***i mogu da misle. To je moje mišljenje, ja neću dalje ulaziti u raspravu – rekla je Mima.

– Šaljem Marka – dodao je Dino.

– Drago mi je što je Dino potvrdio priču da je gej – nastavila je Mima.

– Mima je mene vrijeđala ovdje, dok je ona bila ljubavnica, ja smatram da ona sve što kaže ne misli da nema loše mišljenje. Sačuvat ću Marka, smatram da je mnogo kvalitetan momak – kratko je rekla Nevena Savić.

Avaz