Dino Dizdarević: Mogao sam imati bilo koju djevojku u „Zadruzi“

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Dino Dizdarević nedavno je napustio „Zadrugu“. Nekadašnji fudbaler proveo je nekoliko dana u Vetreniku kod Davida Dragojevića. Dino komentariše aktuelna zbivanja pred skorašnje finale rijalitija. Priča o tome kako je podnio vijest da mu je preminuo otac, ali i mogu li se tamo naći iskreni prijatelji.

Normalan san

Jesi li sumirao utiske nakon „Zadruge i uspio se odmoriti?

-Polako to ide, iz dana u dan, pa ćemo vidjeti. Jedino mi je teško što ne mogu spavati. Nikako da se naviknem na to da spavama normalnim snom, jer sam zamijenio dan za noć.

Koji momenat iz „Zadruge“ ti je ostao najupečatljiviji?

-To je smrt mog oca. Ostaće mi urezano u sjećanju, a to je momenat koji je definitivno i obilježio moj boravak u rijalitiju.

Koliko je to bio stresan i težak momenat, saznati za tako tragičnu vijest u takvim uslovima?

-Ja sam pokušavao objasniti nekim ljudima taj momenat, ali bezuspješno. Ne daj Bože da doživite nešto tako, onda biste tek saznali. Nijednom rječju ne mogu opisati ni pokazati osjećaje, niti postoji način da iskažete šta osjećate i kako se osjećate u tom trenutku. Zaista, to ne bih poželio nikome.

ČITAJ JOŠ:  ZADRUGA: Zvezdan Slavnić pokušava da osvoji bivšu ženu

Ko je najveći folirant u kući?

-Ima ih dosta, duga je lista. Puna je kuća u „Zadruzi“ onih koji ganjaju kadar, igraju rijaliti. Žele da na taj način dođu do što boljeg plasmana, tako da dosta kuće igra na tu kartu foliranja.

Nisi ulazio u konflikte i pokušavao si da stišavaš situacije. Da li je bilo teško izbjegavati sukobe?

-Tamo ste aktuelniji, dolazite do izražaja ako pravite stalno neke belaje i ako se o vama priča. Nisam momak koji voli konflikte, nisam čovjek koji se svađa i raspravlja ni u stvarnom životu.

Ko te je najviše nervirao i provocirao?

-Bilo ih je dosta. Ne bih da imenujem, jer sam s tim ljudima bio u konfliktu zato što su udarali tamo gdje sam najslabiji. Pokušavali su na sve načine da me isprovociraju, ali uspio sam nekako da se smirim i da ne nasjedam na provokacije koje su bile.

ČITAJ JOŠ:  Svađa blizanaca u Zadruzi: Lete kreveti po sobi

Ima li tamo pravih prijateljstava?

-Ima. Može se naći iskreno prijateljstvo. Ja sam stekao par prijatelja i jako sam ponosan na to.

A ima li iskrenih ljubavnih veza?

-Nema, moje mišljenje je da je to sve zbog rijalitija. Moje je mišljenje da nijedna veza započeta u rijalitiju neće opstati.

Šta se dešava?

Ponovo su aktuelni Tara Simov i Sha i priča o njihovom pomirenju. Šta misliš o tome, jer si svjedočio njihovim svađama?

-To sam pročitao i nisam mogao vjerovati. On je nama pola godine govorio kako je ta priča gotova, kako više nema emocija, kako je konačno izliječen, a sad odjednom ovo. Vidio sam da su bili na bazenu, ali znam šta je govorio o njoj i kakvo je imao mišljenje. Teško da su zajedno, barem ja tako mislim, ali ne znam šta se dešava.

ČITAJ JOŠ:  Svađa blizanaca u Zadruzi: Lete kreveti po sobi

Šta nakon „Zadruge“?

-Pokušavam da maksimalno ispoštujem snimanje emisija, dogovore. Vidjeću šta dalje, nakon kratkog odmora na moru. Pokušat ću da se organizujem sa prijateljima da malo odem na more. Nakon toga ću razmisliti da li opet fudbal, fitnes ili nešto treće.

Jesi li imao ideju da uđeš u neku rijaliti vezu radi opstanka u „Zadruzi“?

-Nisam. Mogao sam ući u vezi sa bilo kojom od djevojaka u kući, niti sam bio u tom fazonu da pravim neku priču. Jednostavno, ja sam ušao da vidim kako je u rijalitiju. Želio sam da proživim to iskustvo, da vidim neke svoje granice, ali i da vidim da je baš to sve tako kako se priča.

Express

GODISNJICA
MARKETING