Dino Dizdarević, nakon izlaska iz “Zadruge”: Bez mog babe ništa više nije isto, kako bismo se radovali on i ja sada… 

Dino Dizdarević sinoć je napustio “Zadrugu”. Odmah danas se oglasio za portal “Avaza” kazavši da mu nije žao te da je bilo realno da ispadne, s obzirom na to da se bliži finale sezone te da su u Bijeloj kući ostalo komentatori i parovi.

– Čudno mi je, teško mi se naviknuti na bilo šta, bilo prostor, mobitel ili ljude. Trebat će mi nekoliko dana da se naviknem. Nisam oka sklopio otkako sam izašao. Adrenalin me drži – kaže nam Dizdarević.

Dodao je da još ne zna je li iz rijalitija izašao “sa parama ili bez njih”.

– Vidjet ću s produkcijom. Nadam se da jesam jer sam pazio na sve, na spavanje, ponašanje, imao sam nekoliko konflikata u kojima ja nisam bio kriv, nisam prvi započeo. To se upravo gleda, ko prvi “krene”, on i dobiva kaznu od produkcije – istakao je Dino.

Dino je imao jako težak period tokom boravka u rijalitiju. Njegov otac Sejad Dizdarević je preminuo, a upravo on mu je bio najveća podrška tokom života.

– Ne znam šta bih rekao o planovima za budućnost, vidjet ću. Teška mi je situacija, znate i sami. Moram vidjeti gdje ću, šta ću i kako ću. Kada nađem neku mirnu luku, onda ću vidjeti čime da se bavim. Smrt mog babe je promijenila sve. Ništa više nije kao što je bilo. Moje učešće u „Zadruzi“ je palo, svjestan sam. Moj cilj koji sam imao poslije toga jednostavno mi nije više to to. I ja da napravim tu kuću što sam htio za njega, ne bi bilo više to. Nije više ništa kao što je bilo. Sve što sam zamišljao, i izlazak iz „Zadruge“ kakav bi bio i novac koji dobijem u šta bih uložio, kako bismo se radovali i ja i on… – emotivno nam je rekao Dino.

Kompletan razgovor s Dinom Dizdarevićem pročitajte u sutrašnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”. Saznajte šta je rekao o Dejanu Dragojeviću, ali i Dalili.

Avaz

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE