DISKO KLUB MLADIH ‘HOPE’: Večeras svečano otvorenje (FOTO)

DISKO KLUB MLADIH ‘HOPE’: Večeras svečano otvorenje (FOTO)

DSC_0911

Noćni život mladih u Zenici je na dosta slabom nivou, te su se Zeničani odlučili na jedan zanimljiv potez pa su u zeničkom naselju Crkvice odlučili otvoriti Disko klub mladih „Hope“, te tako napraviti još jedno gnijezdo u kojem će mladi ljudi upražnjavati svoje slobodno vrijeme u noćnim satima, kada su željni druženja, zabave i novih poznanstava.

Krajnje je vrijeme bilo da grad Zenica “živne” što se tiče noćnih klubova i objekata, te su se vlasnici potrudili da što manji broj Zeničana odlazi u druge gradove i tamo provode svoje vrijeme, umjesto u svome gradu.

Kako je najavljeno od strane vlasnika ovaj objekat će biti novo osvježenje u gradu, daleko od standardnih turbo-folk ritmova, te će svi ljubitelji zabavne, strane i domaće muzike moći uživati u prostorijama Disko kluba „Hope“ u Crkvicama.

Najvažnije od svega jeste da je svečano otvorenje večeras gdje vas očekuju promotivne cijene pića, dobra i kvalitetna muzika, hostese, a valja istaći da je ulaz slobodan, te da ćete do ranih jutarnjih sati u svom gradu moći uživati u novotovrenom klubu mladih Hope.

Dobro nam došli!

[flagallery gid=156]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE