DISNEY PRINCEZE NA JEDNOM MJESTU: Oscar de la Renta, Versace i Elie Saab kreirali haljine omiljenih Princeza

DISNEY PRINCEZE NA JEDNOM MJESTU: Oscar de la Renta, Versace i Elie Saab kreirali haljine omiljenih Princeza

DISNEY

Omiljene Princeze našeg djetinjstva oživljene na poseban način!

Aukcijska kuća „Christe“  razotkrila je deset haljina koje predstavljaju deset Disney Princeza. Ove haljine kreirali su neki od najpoznatijih dizajnera, u saradnji sa Disney i Harrods.

Svjetski prepoznatljiva imena modne industrije, poput Oscara de la Rente, Versacea i Elie Saab, udružila su snage i kreirala kolekciju haljina, koja će široj javnosti biti predstavljena na aukciji, 13-og novembra. Aukcija će biti humanitarnog karaktera, cilj je prikupiti što više novčanih sredstava za „Great Ormond Street Hospital Children’s Charity“.

Haljine su individualne interpretacije kreatora stila princeza Ariel, Aurore (Uspavana Ljepotica), Belle, Pepeljuge, Jasmine, Mulan, Pocahontas, Rapunzel, Snjeguljice i Tiane, koje su obilježile djetinjstvo svake djevojčice.

Matthew Grossman, Walt Disney kompanija:“Bezvremene priče naših Princeza traju i trajaće sve dok u njima uživaju porodice širom svijeta. Ovo je zaista bila idealna prilika da njihove individualne karaktere oslikaju svjetski poznati dizajneri, a sve s željom da pomognemo „Great Ormond Street Hospital Children’s Charity.“

U nastavku vam donosimo galeriju predivnih haljina koje utjelovljuju najljepše junakinje iz omiljenih crtića, a vi odaberite koja vam se najviše dopada.

[flagallery gid=86]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS