Divlji vepar napao poštara

02170FB7 0950 49D4 B5D5 405D511EB9BC
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Noseći poštu mještanima u zaseoku Trojica, ka selu Izvor, poštara iz Svrljiga u Srbiji napao je jučer divlji vepar. On je mopedom krenuo prema selu i vidjevši divlju svinju sa prasićima zastao je da ih pogleda, kada mu je iza leđa prišao vepar koji ga je najprije ugrizao za nogu, a potom ga izgazio, zbog čega je mladi poštar prebačen u niški Klinički centar, piše srbijanski Telegraf.rs.

Iz policije kažu da im je u četvrtak oko 12.45 prijavljeno da je u zaseoku Trojica muškarca napao divlji vepar i da je on, zbog povreda, srećom ne opasnih po život, iz svrljiškog Doma zdravlja prebačen u niški Klinički centar gdje je zadržan na liječenju, a da policija utvrđuje sve okolnosti ovog događaja.

Prema saznanjima Južnih vesti, 28-godišnji poštar M. M. je, kao i mnogo puta do sada, krenuo službenim mopedom ka selu da odnese poštu kada je u jednom zaseoku usput ugledao divlju svinju sa prasićima.

– Stao je da ih pogleda kada je odjednom osjetio kao da se moped zajedno sa njim podiže. Divlji vepar ga je onda ugrizao za lijevu nogu, a kada je pao, vepar ga je izgazio, bukvalno je skakao po njemu – prepričava za Južne vesti jedan od njegovih kolega.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING