DIVNA GESTA Elvis Žigonja donirao višak novca za liječenje malene Hane Pašanbegović

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Nakon što smo danas objavili divnu vijest da je skupljen novac za liječenje Ajdina Žigonje, njegov otac Elvis Žigonja, odlučio je višak novca donirati za liječenje Hane Pašanbegović.

Tekst Emine Patković prenosimo u cijelosti.

Esselamu alejkum dragi prijatelji i članovi grupe 🌹

Danas jedno iznenađenje, i za vas i za mene. Često čujemo, a i sami govorimo onako usput,u nekim situacijama : “Nije kome je namjenjeno, nego kome je suđeno”.

Međutim, malo ko zaista i razmislja o toj rečenici. Evo danas, ja mogu slobodno reći, da sam se prvi put o tome zamislila i bila svjedokom istinitosti te tvrdnje. Naime, svi znate da je večeras zadnja aukcija za Ajdina Žigonju. Danas sam se čula sa njegovim babom Elvis Žigonja koji me je zamolio sljedeće, sve što ima novca da se Ajdinu u grupi skupilo, da proslijedim roditeljima malene Hane Pašanbegovic. Vjerujte da sam toliko dirnuta tim postupkom,jer samo onaj ko jednu muku muči, može dobro razumjeti onoga ko ima sličnu situaciju i muku.

Ajdinov babo kaže da su oni prikupili iznos veći od 100000 KM, za manje od 40 dana, te da višak želi da se usmjeri za liječenje malene Hane.
Divan li je naš Gospodar koji u ovom mjesecu spušta posebnu milost u ljudska srca, divna je porodica Žigonja, nisu željeli uzeti višak, nego ga nude onima kojima treba kao i njima. Malenoj Hani, koja je trenutno u Istanbulu na klinici, mnogo će značiti ovaj novac, ja sam sigurna.
Tako da, još večeras će biti aukcija, a onda slijedi izvještaj o prikupljenim sredstvima. Ako Bog da, u toku naredne sedmice, dok sve uplate legnu na račun, novac će se uručiti Haninim, umjesto Ajdinovim roditeljima.
Uputimo dovu Uzvišenom Allahu da izlijeci sve bolesne i pomogne sve one koji su u potrebi, Amin 🌹

https://www.facebook.com/groups/493906011236691/permalink/569644963662795/