Dječak (13) ubio roditelje, baku i tetku na spavanju!

Dječak (13) ubio roditelje, baku i tetku na spavanju!

v115614

Marselo Peseginji iz Sao Paola, Brazil, ubio je roditelje, baku i tetku na spavanju, a nakon provedenog dana u školi on se vratio na mjesto zločina i izvršio samoubistvo.

Marselo Peseginji (13) iz Sao Paola, Brazil, ubio je roditelje, baku i tetku na spavanju, a nakon provedenog dana u školi on se vratio na mjesto zločina iizvršio samoubistvo.

Policija vjeruje da je u ponedjeljak rano ujutru, prije nego što je otišao u školu, Marselo ubio žrtve dok su još spavale pucajući iz pištolja kalibra 9 mm. Njegov otac – Luiz Paseginji, kapetan u policiji, nađen je u krevetu, a majka Andrea, vojni policajac, na koljenima na sred spavaće sobe. Baka i tetka pronađene su mrtve u drugom dijelu kuće.

Nako cijelog dana provedenog u školi Marselo se vratio kući i izvršio samoubistvo pucajući u sljepoočnicu iz očevog službenog pištolja.

Na mjestu zločina policajci su našli još jedan pištolj.

“Sve ukazuje na to da je Marselo Peseginji ubio roditelje i rođake“, izjavio je potparol policije Sao Paola.

On je dodao da je Marselo rekao prijatelju da želi da ubije roditelje i postane plaćeni ubica. U izjavi koju je njegov prijatelj dao policiji stoji i: „Uvijek mi je govorio da želi da postane plaćeni ubica. Skovao je plan da u toku noći ubije roditelje, njihovim kolima pobjegne i da živi u nekom napuštenom skloništu.“

Komandir policije Sao Paola isključio je mogućnost da je ubistva izvršio neko drugi.

Tinejdžer je, izgleda, bio inspirisan zločinom poznatim kao “Ubistva u Amitvilu“ koji se dogodio 1974. godine. Tada je Ronald De Feo ubio roditelje, dva brata i dvije setre u porodičnoj kući. Žrtve su takođe ubijene na spavanju, a De Feo služi doživotnu kaznu.

U prilog vjerovanju policije da se Marselo ugledao na ubicu iz Amitvila govori i činjenica da je on nedavno na svom Fejsbuk profilu okačio popularnu fotografiju na kojoj se navodno nalazi duh najmlađeg člana ubijene porodice De Feo. Sigurnosne kamere su “uhvatile” Marsela kako bezbrižno ide ka školi i ako je malo prije toga izvršiočetvorostruko ubistvo.

Izvor: Kurir

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica