Dječaka policija našla kako spava u parku, djevojčica mu uzela jaknu i otišla, roditelji je traže

de 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Nenad N, koji je nestao u četvrtak oko pode u Lazarevcu, zajedno sa djevojčicom Teodorom (15), pronađen je jutros.

On je u policiji izjavio da je sa djevojčicom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gdje je zaspao na klupi. Tu mu je, kako je rekao, djevojka uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Nenada je primjetila policijska patrola u parku Vukov spomenik oko 3 sata ujutro, a nakon što je doveden u policijsku stanicu, predat je roditeljima, prenosi “Pink.rs”.

– Policijska patrola u Beogradu pronašla je dječaka (15), za kojim je bila raspisana potraga kao nestalim licem. Tinejdžer nema vidljvih povreda na sebi, dobro se osjećao kada je pronađen, a doveden je u policijsku stanicu Zvezdara – rekao je novinar “TV Pink” Mladen Mijatović.

Tinejdžer je zajedno sa Teodorom Milenković (15) iz Kostolca bio u Novom Sadu. Nakon toga, iz parka gdje je Nenad pronađen, tinejdžerka za kojom se još traga otišla je u nepoznatom pravcu.

– Maloljetnik je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku Vukov spomenik gde mu je devojka, koja se zove Teodora, uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu. Za Teodorom je i dalje aktuelna potraga – rekao je on.

Nakon što je Nenad pronađen, za medije se oglasila i Teodorina majka Emina koja je rekla da su suprug i ona trenutno u Beogradu i da i dalje tragaju za kćerkom.

– Ne znamo gdje je, suprug i ja smo trenutno u Beogradu, tražimo je, nema je. Čula sam se sa Nenadovim ocem, znam da je pronađen, mi sada tražimo Teodoru. Policija mi ništa nije rekla, nemamo nikakve tragove – rekla je Teodorina majka za medije.

Teodora je u trenutku nestanka imala crnu, tanku jaknu, crne pantalone i patike.