Dječaku (10) se bore za život zbog TikTok izazova

Dječaku (10) se bore za život zbog TikTok izazova

U Beogradu se desila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđen 10-godišnji dječak. Dječaku se ljekari na Urgentnom centru bore za život.

Prema riječima očevidaca, djeca iz kraja su se često igrala u toj ulici. Prodavačica iz butika kaže za “Blic” da postoji mogućnost da je u pitaju bio opasni Tik – Tok izazov. Sumnje se na to zbog ponašanja grupe dječaka sa kojom je u društvu bio dječak koji je nažalost udaren kolima.

Nesreća na Novom Beogradu se dogodila tako što su se djeca igrala na način da su pretrčavali ulicu lijevo – desno. Poslije kraće međusobne prepirke, dječak (10) je uzeo u druga 200 dinara, a zatim pokušao da pobjegne trotinetom. U tom trenutku naišlo je vozilo marke “Peugeot”, kojim je upravljala žena i udarila dječaka.

Da podsjetimo, pojavom Tik Toka na našim prostorima, krenuo je niz opasnih izazova, a među njima i jedan gdje djeca bacaju sitan predmet na put, a zatim kada vide da dolaze kola istrčavaju ispred njih pod izgovorom da hoće da dohvate bačeni predmet.

Takva jedna strašna situacija desila se u Novom Sadu prošle godine, u blizini novosadske osnovne škole. Upućeno je upozorenje roditeljima, a čitav slučaj prijavljen policiji.

Takođe, još jedan Tik – Tok izazov postojao je prije par godina, gdje su učenici osnovnih škola u Srbiji, pretrčavali ulicu kada se upali crveno svjetlo za pešake, a zeleno za vozače, i na taj način ugrožavali sopstvene živote.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica