Portal 072info

‘Djed me počeo dirati kad sam imala pet godina, mislila sam da je normalno što se seksamo’

Šezdesetčetverogodišnji monstrum Alen Burrows iz britanskog grada Southporta osuđen je na 17 godina zatvora jer je godinama seksualno zlostavljao svoju unuku. Dijete, nažalost, nije bilo svjesno što mu djed radi.

Danas tinejdžerka djedovih se perverzija i dugogodišnjeg silovanja morala prisjetiti svjedočeći na sudu. 

“Kad sam bila dijete, mislila sam da je to što mi radi normalno. Vjerovala sam da se takve svari događaju djevojčicama s djedovima”, ispričala je za Daily Mail Charlotte, što je izmišljeno ime djevojke. 

“Znao mi je govoriti da je to što mi radi normalno. A to me je činilo bolesnom. Trajalo je pet godina, a ja sam se bojala o tome govoriti. Bila sam toliko uplašena da sam mislila da mi baka i roditelji neće vjerovati ako im sve ispričam”, prisjetila se dana užasa 18-godišnjakinja iz Southporta. 

Odbacio sve optužbe

Seksualno zlostavljanje danas 64-godišnji penzioner Alen Burrows počeo je kada je njegova unuka imala svega pet godina. 

Kako je studio u kojem je pohađala kurs plesa bio blizu doma djeda i bake, curica je kod njih znala prespavati noć prije tog dana. Baka je u to vrijeme radila kao njegovateljica i po noći, pa je djevojčica često ostajala sama s djedom, a što je on grubo iskorištavao. 

Burrows je optužen za više od 20 kaznenih djela seksualnog zlostavljanja, a na sudu je sve optužbe odbacio. 

‘Bilo je odvratno, a ja nemoćna’

Djevojka se prisjetila dana užasa: “Bili smo na kauču zajedno gledali film, kad me je djed počeo škakljati po trbuhu i nogama. Ja sam se smijala, a onda me je počeo seksualno zlostavljati. Sledila sam se. Bila sam premlada da bih mogla shvatiti što mi radi, ali znam da mi se nije sviđalo”. 

Zlostavljao ju je jednom sedmično, petkom, kada bi sami ostali kući, a dvije godine nakon što je počeo sa svojim bolesnim “igrama”, Britanac je silovao svoju unuku. 

“Bila sam uništena tom strašnom noći, boli i svime što mi je rekao. Bilo je odvratno. Bila sam nemoćna i jednostavno nisam znala što da radim. A on me je tako dugo uvjeravao da je to normalno”, prisjetila se užasa Charlotte, kojoj su se “otvorile oči” nakon što je o seksu počela učiti u školi. 

Alen Burrows osuđen je u siječnju 2014. na 17 godina zatvora zbog silovanja unuke, pokušaja silovanja i nedoličnih radnji koji je provodio nad djetetom. 

Charlotte danas studira i još uvijek pokušava iz svog života potisnuti strahote koje je doživjela.

depo.ba

Podijelite članak