Portal 072info

Djevica ne želi obaveze, Rak se zaljubi, a Lav je za avanture

S Rakovima, Ribama i Lavovima ljetne romanse izgledat će kao ostvarenje snova, Blizanci i Strijelci serijski zavode, a Djevice i Jarčevi postaju mete zavodnika.

Ovan je uvijek za
Njima je ljeto idealno vrijeme za malo zabave. Visoke temperature, gola koža, kombinacija alkohola i smanjenih inhibicija navest će ih da se oslobode i pristupaju te zavode koga god požele. U tome su natjecateljski raspoloženi, pa će biti i najveći zavodnici u društvu. Neće razvijati duboke osjećaje, a čim krene razgovor o “ozbiljnijim stvarima” će nestati. Zato dok možete uživajte u njihovim strastvenim poljupcima na plaži i smanjite očekivanja

Bik zbog simpatije ostavlja društvo
Klimatizirane prostorije, baldahini, udobne ležaljke, koktel u ruci i zgodan turist za drugim stolom idealan su scenarij za ljetnu romansu Bikova. Sljedeći korak u zbližavanju je romantična večera s obiljem dobre hrane, a u avanturi će posve hedonistički uživati svim svojim osjetilima. Tada će čak i okrenuti leđa društvu s kojim su na odmoru. Loša stvar je da njihove afere kratko traju.

Blizanci spajaju seks i druženje
Pripadnike ovog znaka lako je prepoznati. Obično nose minijaturni kupaći kosti, najglasniji su u društvu i vječiti pokretači zabave. Najlakše zavode kroz sport, igrajući picigin, badminton ili odbojku. Uspijete li ih uvući u razgovor koji potraje dulje od nekoliko minuta, velike su šanse da su zainteresirani, ali morate biti spremni za jednu aktivnu romansu u kojoj ćete stalno nekuda ići i biti okruženi drugima ljudima.

Rak bi se lako mogao zaljubiti
Pripadnici ovog znaka dugo će promatrati svoju metu prije nego odluče pristupiti, a nakon što to učine vjerojatno će već biti pomalo zaljubljeni. U romansu će ući ozbiljno i za kratko vrijeme razviti duboke osjećaje jer se u protivnom ne bi niti zamarali s time, pa druga strana to mora imati na umu te ne petljati s njima ako nisu spremni na dugu vezu.

Lav je kao stvoren za romanse
Opušteni, željni pažnje i ljubavi, pripadnici ovog znaka kao da su stvoreni za ljetne ljubavi. Kako dobro izgledaju, zavest će vas svojom fizičkom spremom i izgledom na plaži, no tek u dubljem razgovoru otkrivaju svoju nježnu i romantičnu stranu. S njima vas čekaju šetnje uz more, večera uz zalazak sunca, ali i buđenje u zoru na plaži.

Djevica ne želi obaveze
Koktel ili hladna piva u jednoj, mobitel u drugoj ruci i mozak “na paši” opis je ponašanja pripadnika ovog znaka, koji se tijekom cijele godine kontroliraju, no na godišnjem potpuno opuste. Kako nisu skloni takvom, za njih razuzdanom ponašanju, u svojoj će glavi unaprijed ograničiti ljubavne avanture na kratki rok i puno uživanja, a pobjeći će glavom bez obzira na spomen mogućeg nastavka odnosa.

Vagi je romantika obavezna
Vage znaju što su ljetne romanse, no u njima se ponašaju kao i u svakoj drugoj vezi te traže puno romantike, komplimenata i zavođenja. Rijetko će same prve pristupiti simpatiji, ali će se baš slučajno zateći na istom mjestu gdje bi oni mogli biti. Nekoliko lijepih dana provedenih s Vagama donose lijepa sjećanja za cijeli život, ali samo za one koji su spremni puno se truditi u osvajanju.

Ljeto je Škorpionu vrijeme osvajanja
Gitara, lopta ili suncobran, bilo što može biti rekvizit kojima ovi majstori zavođenja vrbuju svoje žrtve. Većina pripadnika ovog znaka željni su ljetnih avantura i rijetko ih odbijaju, čak i ako se druga strana nalazi u ozbiljnoj vezi ili braku. Ipak, moglo bi se dogoditi i da sami sebe prevare te se umjesto kratke i slatke ljetne afere bespovratno zaljube onda kad to najmanje očekuju.

Strijelac ne želi tipično
Plaža je idealno mjesto za opuštanje pripadnika ovih znakova, a tamo samouvjereno privlače poglede svojim ekstrovertiranim ponašanjem. Osvojiti ih se može pozivom na bungee jumping, paragliding ili windsurfing. Njihovi će poljupci biti strastveni, izjave ozbiljne i želja jaka, no to se više može zahvaliti utjecaju ljeta nego tragu koje je na njih ostavila druga strana. Strijelci samo uživaju, a u tome su jako dobri, piše 24sata.

Jarac je neprepoznatljiv
Hladnokrvne i promišljene pripadnike ovog znaka ljeto svake godine iznova zavodi, pa se ponašaju mnogo slobodnije i bez pretjerane brige o posljedicama svojih djela. Neće sami pristupiti simpatiji, već će kao primadone čekati da se njima pristupi, kako bi držali konce igre u svojim rukama. Seksepil i oslobođena strast koju inače sputavaju učinit će ih poželjnima za mnoge.

Vodenjaka privuku oni neobični
Čitanje poezije, sviranje gitare, plutanje na luftiću ili filozofski razgovori uz čašu vina situacije su u kojima Vodenjak odlučuje djelovati i zavoditi. Kao i inače, neće ih privući netko tko samo dobro izgleda, već im je čak i bitnije da druga strana zrači šarmom i karizmom. Ipak, koliko god njihove namjere izgledale ozbiljnije od obične avanture, nema velike šanse da će se kasnije javiti.

Ribe se ne štede
Pripadnici ovog znaka su ljetni ljubavnici za poželjeti – senzualni, direktni i romantični. Zajedno možete ići na ronjenje, izranjati školjke ili se samo držati za ruke dok promatrate zvjezdano nebo, a osjećaj ljubavi s njima je zajamčen. Na kraju vašeg druženja pustit će iskrenu suzu, tako da se s njima druga strana ne može osjećati iskorišteno, čak i ako su bili samo nevažna meta zavođenja.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box