Portal 072info

Djevica ne želi obaveze, Rak se zaljubi, a Lav je za avanture

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

S Rakovima, Ribama i Lavovima ljetne romanse izgledat će kao ostvarenje snova, Blizanci i Strijelci serijski zavode, a Djevice i Jarčevi postaju mete zavodnika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Ovan je uvijek za
Njima je ljeto idealno vrijeme za malo zabave. Visoke temperature, gola koža, kombinacija alkohola i smanjenih inhibicija navest će ih da se oslobode i pristupaju te zavode koga god požele. U tome su natjecateljski raspoloženi, pa će biti i najveći zavodnici u društvu. Neće razvijati duboke osjećaje, a čim krene razgovor o “ozbiljnijim stvarima” će nestati. Zato dok možete uživajte u njihovim strastvenim poljupcima na plaži i smanjite očekivanja

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Bik zbog simpatije ostavlja društvo
Klimatizirane prostorije, baldahini, udobne ležaljke, koktel u ruci i zgodan turist za drugim stolom idealan su scenarij za ljetnu romansu Bikova. Sljedeći korak u zbližavanju je romantična večera s obiljem dobre hrane, a u avanturi će posve hedonistički uživati svim svojim osjetilima. Tada će čak i okrenuti leđa društvu s kojim su na odmoru. Loša stvar je da njihove afere kratko traju.

Blizanci spajaju seks i druženje
Pripadnike ovog znaka lako je prepoznati. Obično nose minijaturni kupaći kosti, najglasniji su u društvu i vječiti pokretači zabave. Najlakše zavode kroz sport, igrajući picigin, badminton ili odbojku. Uspijete li ih uvući u razgovor koji potraje dulje od nekoliko minuta, velike su šanse da su zainteresirani, ali morate biti spremni za jednu aktivnu romansu u kojoj ćete stalno nekuda ići i biti okruženi drugima ljudima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rak bi se lako mogao zaljubiti
Pripadnici ovog znaka dugo će promatrati svoju metu prije nego odluče pristupiti, a nakon što to učine vjerojatno će već biti pomalo zaljubljeni. U romansu će ući ozbiljno i za kratko vrijeme razviti duboke osjećaje jer se u protivnom ne bi niti zamarali s time, pa druga strana to mora imati na umu te ne petljati s njima ako nisu spremni na dugu vezu.

Lav je kao stvoren za romanse
Opušteni, željni pažnje i ljubavi, pripadnici ovog znaka kao da su stvoreni za ljetne ljubavi. Kako dobro izgledaju, zavest će vas svojom fizičkom spremom i izgledom na plaži, no tek u dubljem razgovoru otkrivaju svoju nježnu i romantičnu stranu. S njima vas čekaju šetnje uz more, večera uz zalazak sunca, ali i buđenje u zoru na plaži.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Djevica ne želi obaveze
Koktel ili hladna piva u jednoj, mobitel u drugoj ruci i mozak “na paši” opis je ponašanja pripadnika ovog znaka, koji se tijekom cijele godine kontroliraju, no na godišnjem potpuno opuste. Kako nisu skloni takvom, za njih razuzdanom ponašanju, u svojoj će glavi unaprijed ograničiti ljubavne avanture na kratki rok i puno uživanja, a pobjeći će glavom bez obzira na spomen mogućeg nastavka odnosa.

Vagi je romantika obavezna
Vage znaju što su ljetne romanse, no u njima se ponašaju kao i u svakoj drugoj vezi te traže puno romantike, komplimenata i zavođenja. Rijetko će same prve pristupiti simpatiji, ali će se baš slučajno zateći na istom mjestu gdje bi oni mogli biti. Nekoliko lijepih dana provedenih s Vagama donose lijepa sjećanja za cijeli život, ali samo za one koji su spremni puno se truditi u osvajanju.

Ljeto je Škorpionu vrijeme osvajanja
Gitara, lopta ili suncobran, bilo što može biti rekvizit kojima ovi majstori zavođenja vrbuju svoje žrtve. Većina pripadnika ovog znaka željni su ljetnih avantura i rijetko ih odbijaju, čak i ako se druga strana nalazi u ozbiljnoj vezi ili braku. Ipak, moglo bi se dogoditi i da sami sebe prevare te se umjesto kratke i slatke ljetne afere bespovratno zaljube onda kad to najmanje očekuju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strijelac ne želi tipično
Plaža je idealno mjesto za opuštanje pripadnika ovih znakova, a tamo samouvjereno privlače poglede svojim ekstrovertiranim ponašanjem. Osvojiti ih se može pozivom na bungee jumping, paragliding ili windsurfing. Njihovi će poljupci biti strastveni, izjave ozbiljne i želja jaka, no to se više može zahvaliti utjecaju ljeta nego tragu koje je na njih ostavila druga strana. Strijelci samo uživaju, a u tome su jako dobri, piše 24sata.

Jarac je neprepoznatljiv
Hladnokrvne i promišljene pripadnike ovog znaka ljeto svake godine iznova zavodi, pa se ponašaju mnogo slobodnije i bez pretjerane brige o posljedicama svojih djela. Neće sami pristupiti simpatiji, već će kao primadone čekati da se njima pristupi, kako bi držali konce igre u svojim rukama. Seksepil i oslobođena strast koju inače sputavaju učinit će ih poželjnima za mnoge.

Vodenjaka privuku oni neobični
Čitanje poezije, sviranje gitare, plutanje na luftiću ili filozofski razgovori uz čašu vina situacije su u kojima Vodenjak odlučuje djelovati i zavoditi. Kao i inače, neće ih privući netko tko samo dobro izgleda, već im je čak i bitnije da druga strana zrači šarmom i karizmom. Ipak, koliko god njihove namjere izgledale ozbiljnije od obične avanture, nema velike šanse da će se kasnije javiti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ribe se ne štede
Pripadnici ovog znaka su ljetni ljubavnici za poželjeti – senzualni, direktni i romantični. Zajedno možete ići na ronjenje, izranjati školjke ili se samo držati za ruke dok promatrate zvjezdano nebo, a osjećaj ljubavi s njima je zajamčen. Na kraju vašeg druženja pustit će iskrenu suzu, tako da se s njima druga strana ne može osjećati iskorišteno, čak i ako su bili samo nevažna meta zavođenja.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME