DJEVOJCI SE PREDMET ZAGLAVIO U ZADNJICI: Pokušala ga izvaditi, ali na kraju završila u bolnici

3E1792CF EA68 42BD 9088 A4AEF9B5421C
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Žena se osramotila nakon što joj se seksualna igračka zaglavila u zadnjici, piše hayat.ba.

Rosie Sunshine je završila u bolnici nakon što je prljavi video poziv sa dečkom na daljinu pošao naopako.

Rosie je eksperimentisala sa uređajem od 10.3cm dužine i 4.4cm širine.

Međutim kada osjetila da je igračka skliznula, 21-godišnjakinja je shvatila da se ona potpuno zaglavila u njenom tijelu.

Provela je sat vremena pokušavajući da izvadi predmet iz zadnjice ali je na kraju bila primorana da zamoli cimerku da je poveze u bolnicu.

Doktori su snimili rendgen i srećom uspjeli da manuelno otklone igračku ukrašenu kristalima bez operacije.

Onda je provela oko pet sati u bolnici, gdje je doktorica uspjela rukom da izvadi igračku iz njenog anusa.

Rosie je rekla: Ostavila je u bolnici i osoblje je bilo predivno. Već sam ranije pozvala hitnu pomoć i javila im da dolazim, tako da su bili pripremljeni i diskretni. Ipak sam morala da brzo kažem- ‘Ja sam djevojka kojoj se nešto zaglavilo’, što je bilo pomalo neprijatno

Snimili su rendgen kako bi ustanovili da nije otišao dublje. Bilo mi je presmiješno kada sam ga vidjela na slici – Poslala sam sliku prijateljima i rekla- ‘Pogodite šta sam uradila.’

Onda je jadna, divna doktorica stavila rukavice i mnogo lubrikanta i krenula da peca- mislim da je pecala nekih dobrih deset ili dvadeset minuta.

Naravno da je bilo pomalo neprijatno imati njenu pesnicu u mojoj zadnjici.

– Da nije uspjela da je izvadi rukom, morala bi da me operiše, tako da sam odahnula kada je konačno uspjela. Pomislila sam da sam najgora pacijentkinja koja je bila kod njih ali su mi rekli da je prije mene bio neko ko je došao sa zaglavljenom vibrirajućom igračkom koja je i dalje vibrirala u njihovom tijelu.