Portal 072info

Djevojčica poslala pismo uginuloj maci u raj, dobila je odgovor: “Želim da znate da sam dobro”

Screenshot 11 119
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Petogodišnja Nevaeh Lowe iz Surrey u Engleskoj bila je shrvana kada je uginula njena voljena maca i najbolji prijatelj Tin Tin.

Malena se brinula da će Tin Tin biti sam pa mu je napisala pismo i adresirala ga za “Raj”. Njena mama Tamara joj je rekla da je “nebo” predaleko da bi pismo stiglo, ali je djevojčica insistirala i pismo je ubačeno u poštansko sanduče. Nevjerovatno, ali dobili su odgovor poštom sedam dana kasnije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poštar iz Royal Maila primijetio je pismo i odlučio je odgovoriti, u ime mace Tin Tina. U pismu joj je objasnio da je morao otići u raj, i da ne brine za njega. Poslao joj je i igračku-mačku i knjigu da joj mama čita kada god je uhvati nostalgija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tamara je rekla svojoj djevojčici da se njena mačka transformirala u zvijezdu, a u pismu koje je dobila natrag je, koje slučajnosti, pisalo da će, kad god pogleda u nebo, najsjajnija zvijezda biti Tin Tin i da je sluša.

“Želim da znate da sam dobro i stekao sam nekoliko lijepih prijatelja ovdje, jedan od njih se zove Tibbles i hrče tako glasno kad zadrijemavamo. Anđeli me hrane i brinu se o meni. Znam da si tužna što nisam tu s tobom, ali molim te, nemoj biti”, pisalo je.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Majka Tamara bila je iznenađena kada je stiglo pismo. Kazala je da je malenoj Nevaeh upravo to i trebalo – da se oprosti od voljenog prijatelja. Sada mirnije spava. Imala je samo riječi hvale za ono šta je poštar učinio, rekla je i da je pronašla poštara, ali nije uspjela razgovarati s njm već s njegovom suprugom koja joj je pojasnila da i oni imaju mace i potpuno razumiju malenu Neveah.

Podijelite članak
  • 3
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)