Djevojčica propala kroz zatvoreni šaht nasred trga na kojem se igraju djeca (FOTO)

DJEVOJCICA PROPALA KROZ ZATVORENI SAHT 696x466 1

Uz obilne kiše, poput one koja je jučer padala u Rijeci, česti su problemi sa šahtovima, ali od jedne situacije na Drenovi ledi se krv u žilama.

Tokom igre na trgu, na zelenoj površini na kojoj se i inače djeca često igraju, jedna je djevojčica pala kroz “zatvoreni” šaht, piše Novi-list.hr

Večeras nam je dijete palo u šaht. Ovu na slici. Šaht je bila zatvorena, ona je potrčala preko nje, a zatvoren šaht se izokrenuo i ona upala unutra. Srećom je to ona plitka varijanta, postoje i duboke gdje samo nestaneš. Sada nećemo razmišljati o toj opciji tragedije, UC je dobro i sad spava. To je nasred zelenog dijela površine prilično solidno plaćenog središnjeg drenovskog trga na kojem se mahom igraju djeca. Ovakav level šoka nisu tri pandemije. Uglavnom, nisam neracionalan tip, ne mislim da gradska komunalija može i mora odmah riješiti svaki mikro problem, ali kada pogledam listu poteza, ponašanje pojedinaca, disfokuse, način provođenja pojedinih projekata iz te sfere pitaš se kako svi ne upadnemo u neku šahtu. Uglavnom, nikada dijete ne smije upasti u šaht jer se igra, napisao je Kristian Benić na Facebooku.

Jutro nakon Benić je i dalje u šoku jer mu je nevjerojatno da se takve stvari mogu događati.

Nije mi namjera nikoga optuživati, ali šahtovi su na svakom koraku i ovo se može ponoviti s puno gadnijim posljedicama pa ovo govorim kao upozorenje, rekao je Benić.