Portal 072info

Djevojčica umrla u autu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U Ribnjiku u Šleziji preminula je trogodišnja djevojčica koju je otac ostavio u zaključanom automobilu na vrućinama od preko 30 stepeni i otišao na posao.

“Vjerovatno je trebalo jutros da je odveze u obdanište, ali zaboravio je i otišao pravo na posao. Otac nije psihički u stanju da bude saslušan”, kazala je poljskom radiju RMF FM portparol lokalne policije Aleksandra Novara.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Automobil je zaključan stajao nekoliko sati na suncu. Kada je taj Poljak izašao sa posla vidio je da je ćerka u kolima ali pokušaj oživljavanja nije uspio, dijete je već bilo mrtvo.

Dijete na suncu u zaključanom automobilu otkrili su i prolaznici u Krakovu, gdje je porodica turista iz Bjelorusije pošla u šoping, a u kolima je ostavila trogodišnje dijete koje je na kraju moralo da bude prebačeno u bolnicu. Roditelji će odgovarati za ugrožavanje bezbjednosti djeteta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U Bjalistoku na istoku Poljske osmogodišnjem dječaku iz Bjelorusije pozlilo je od vrućine u parkiranim kolima, ali na poziv prolaznika došli su policajci, razbili prozor i dijete izvukli.

“Preostaje nam samo da apelujemo na zdrav razum roditelja. Ne ostavljajte po vrućinama djecu u kolima, čak ni na kratko. Djeca nisu otporna na visoke temperature, a kola se brzo zagrijavaju. Visoka temperatura izaziva i strah kod djeteta i to je strašna smrt”, apelovala je danas na Poljake Ivona Kuc iz Glavne komande poljske policije, prenose Vijesti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

vijesti.me

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME