Djevojčici Hani Pašanbegović iz Zenice potrebna je pomoć dobrih ljudi kako bi nastavila svoje liječenje u Turskoj

Podijelite vijest

Hani je potrebna pomoć u lavovskoj borbi za zdravlje, djetinjstvo, osmijeh i sreću. Pozivom na broj 090/291-016 unutar mreže BH Telecoma donirate 2 KM za njeno izlječenje.

Hana Pašanbegović koja je rođena 6. juna 2015. godine u Zenici od rođenja ima zdravstvenih problema jer je rođena bez jednog bubrega.

” Izvinite na smetnji. Već ste objavljivali apel za pomoć našoj Hani. Nažalost pred kraj liječenja, redovnom kontrolom je našoj Hani otkriveno da ima nešto na jetri. Odmah je urađena operacija, koja je hvala Bogu prošla dobro. Patološki nalaz je pokazao da se radi o istoj vrsti tumora kao i ranije. Ponovo smo dobili predračun za kemoterapije, a ovaj put ide i na radioterapije, kemoterapije i radioterapije koje koštaju oko 40.000 EURA.

Mi smo na kliniku uplatili 10.000 EURA, koliko smo imali.. ostalih 30.000 EURA koje trenutno nemamo.. Bili bi vam jako zahvalni da podjelite na vašoj stranici apel za našu Hanicu.

ČITAJ JOŠ:  Pogledajte šta se dogodilo na autoputu: Zbog ovoga je zatvorena zenička zaobilaznica

Zbog trenutne situacije sa virusom slabo ima uplata na račun. Poslat cu vam sliku na kojoj su brojevi računa i broj BH Telecoma, koji je sada veoma važan, jer su svi u kućama, niko ne izlazi vani, pa je najlakši način doniranja.. stranica na fb je POMOZIMO HANI PASANBEGOVIC ..tu možete pročitati objave o trenutnom stanju naše Hane..

hvala unaprijed i jos jednom izvinite na smetnji” – napisao je Hanin otac za portal Crna-Hronika.


Podijelite vijest