1baka U91
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 3, 2022 @ 20:00
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Bogdan Ilić, Baka Prase, potvrdio je pisanje Kurira da se preselio za Amsterdam nakon smrti njegove koleginice, Kristine Kike Đukić.

On je rekao kako trenutno živi sa roditeljima u Amsterdamu, a društvo mu pravi i djevojka Anja Blagojević, poznatija pod imenom Anja Bla.

Baka je na svom Instagram profilu podijelio fotografije iz Amsterdama, na kojima pozira upravo sa njom.

Njih dvoje na fotografijama su bili nasmijani i zagrljeni.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Inače, Anja je takođe influenserka, mada se na svojim društvenim mrežama već neko vrijeme nije oglašavala. Ona je danas podijelila fotografiju koji je podijelio i njen dečko, a prethodno je objavila posljednju fotku prije sedam dana, dok videa na njenom Jutjub kanalu nije bilo 2 nedjelje.

Bogdan se povodom svog preseljenja u Holandiju, oglasio i na svom Jutjub kanalu, gdje je rekao zbog čega je to učinio.

– Otišao sam iz Srbije, vrlo vjerovatno trajno. Jednostavno nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se stan ovdje sređuje živim kod mame i tate – rekao je Baka i dodao:

– Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gdje god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub. Ne osjećam se više kao da želim da snimam, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovdje, pošto je ovdje živjeti skupo. Neću snimati za Jutjub jer mi oduzima mnogo vremena, jer ne zarađujem ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju sve mi je ukinuto – rekao je u svom videu na Jutjubu Bogdan Ilić.

LIDER