Djevojka kojoj je mašina skinula skalp glave sakupila novac za liječenje

20211002161611 684085
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Bijeljinka Milena Božić (30) objavila je na društvenim mrežama da je uspjela da sakupi novac potreban za rekonstruktivne operacije lica i glave, nakon što joj je generalni menadžer Košarkaškog kluba Igokea Igor Dodik uplatio 50.000 KM.

“Posebno me ganulo što je gospodin Igor želio ovu sumu novca da uplati ne gledajući koliko ja još imam do cilja”, navela je Božićeva, kojoj je za operacije potrebno oko 100.000 evra.

Ona je istakla da ogromnu zahvalnost duguje Igoru Dodiku, koji joj je mnogo olakšao ovu ni malo laganu situaciju.

“Da nije bilo njegove dobre namjere, ne znam koliko bi sve ovo trajalo.. Od srca želim njemu i njegovoj porodici svako dobro. Ovdje je moja misija konačno završena”, poručila je Božićeva.

Ona je zahvalila svima koji su uplatili sredstva na njen račun i uložili napor da uspije u svom prvom koraku do cilja.

“Zahvaljujem, naravno, Draganu Bajiću zbog kojeg su mi se mnoge firme odazvale, mojoj Bijeljini, gradonačelniku i Gradskoj upravi i svim mojim sugrađanima, prijateljima, kolegama, komšijama, rodbini, sveštenicima moje parohije”, navela je Milena.

Ona je uputila zahvalnost i ostalim gradovima, svim ljudima iz inostranstva koji su podržali njenu akciju, kao i svojoj porodici koja je sve ovo stoički podnijela zajedno sa njom.

“S obzirom na to da sam još na početku rekla da je ovo okvirna cifra, ne preostaje mi ništa osim da zahvalim Gospodu koji mi je dao veliku milost i blagoslov i da ga umolim da ovaj novac bude dovoljan za sve što predstoji”, navela je Milena.

Prema njenim riječima, zbog poslovne procedure kompanije M:tel, još ne zna koliko je novca sakupljeno od humanitarnog broja, ali će o tome obavijestiti javnost kada novac bude uplaćen.

“Uvijek budite hrabri pobjednici svega što vam život baci pod noge”, poručila je Božićeva.

Tridesetogodišnja pravnica Milena Božić doživjela je tešku povredu glave nakon što joj je, dok je pomagala roditeljima na poljoprivrednom imanju, mašina uhvatila kosu svezanu u rep i skinula cijeli skalp glave, zajedno s mišićima čela, sljepoočnica i arkadom iznad lijevog oka.

Nakon stravične nesreće koja se dogodila 23. septembra prošle godine ona je na društvenim mrežama objavila da joj narušeni izgled neće pokoriti mentalni i duhovni svijet i odlučila da se bori i da posredstvom društvenih mreža i prijatelja pokuša sakupiti 100.000 evra za nastavak liječenja.

U objavama pod pseudonimom “heroina 20” na Instagramu Božićeva je opisala strah svojih roditelja za njen život i mentalnu snagu nakon nesreće.

Nakon nekoliko operacija u Univerzitetskom kliničkom centru Banjaluka i na VMA u Beogradu ljekari su joj rekli da će biti potrebno najmanje godinu dana da rane zarastu, a da bi nakon toga na red mogli doći rekonstruktivni zahvati.

GODISNJICA
MARKETING