instagram
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 2, 2021 @ 23:00
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
FIXGEHALT

Moria Mils (28) iz Njujorka ima veoma visoke standardne i očekivanja kada je riječ o muškarcima sa kojima izlazi, pa ukoliko ih oni ne ispune, bivaju vrlo brzo odbačeni.

NER FIT

Moria ima zahtjevnu listu standarda koja uključuje stvari koje njen dečko treba da radi na dnevnom ili nedjeljnom nivou, uključujući i to da joj šalje desetak ruža u toku nedjelje, ali i da joj daje džeparac.

“Ne opterećujem se ljubavnim sastancima, ja sam čista desetka i ne treba da gubim vrijeme na nekoga ko nije spreman da uloži trud u našu vezu”, kategorična je raskošna brineta.

“Želim da budem mažena i pažena, ali on mora da poštuje to što sam ja djevojka koja zarađuje i to što ne mogu da podnesem da me neko kontroliše i prigovara mi koliko trošim”, kaže ona.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Iako su neki od njenih zahtjeva veoma ekstremni, drugi se ne čine toliko neuobičajenima, kao na primjer to da dečko mora da zna da kuva, da čisti i da održava ličnu higijenu. Međutim, uprkos tome što zarađuje velike svote novca Mora očekuje da će njen izabranik svakako trošiti novac na nju.

“Želim da mi barem jednom nedjeljno pošalje desetak ruža i iako obično sama plaćam pedikir i manikir, očekujem da mi on i za to daje barem jednom mjesečno. Takođe, želim džeparac, jer će time pokazati koliko me cijeni. Mora da me razmazi i da bude romantičan”, ispričala je ona za “Miror” i dodala da ima vrlo definisane ideje o tome kako želi da se budući dečko ponaša prema njoj.

“Mora da bude zabavan, ne smije da mi se podsmijava. Želim da shvati da sam privlačna i zgodna i da prihvati moju karijeru. Svaki muškarac koji pokuša da me spriječi da radim ono što volim i da zarađujem neće biti prihvaćen”, rekla je ova djevojka koja inače ima profil na društvenoj mreži “OnlyFans”, gdje se dijele videi i fotografije eksplicitnog sadržaja.

Osim ponašanja u javnosti, Moria je dodala da njihov intimni život treba da bude fantastičan.

Listu zahtjeva podijelila je na društvenoj mreži TikTok, a video je sakupio više od 200.000 pregleda i izazvao burnu raspravu među korisnicima.

“Prijavljujem se, ljepotice”, napisao je jedan korisnik, a drugi dodao da bi bilo u redu da i ona kuva za njega.

Ipak, neki nisu bili oduševljeni njenom listom, pa su je pitali šta ona daje zauzvrat u vezi.

“Stvarno smiješno, pa šta ja imam od svega toga?!”, upitao je jedan momak, dok se drugi nadovezao i rekao da je izgubio interesovanje kada je naišao na zahtev o kupovini ruža, prenosi “Telegraf.rs“.

LIDER