DJEVOJKE NE ČITAJU MISLI: Osam SMS poruka koje svaka djevojka zaista želi primiti

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Slanje SMS poruka postalo je vrlo važan oblik komunikacije u vezi. Naravno, ništa se ne može usporediti s izjavljivanjem ljubavi oči u oči, ali sve što ne kažete može udaljiti djevojku od vas.

Zaboravite priče o ‘slanju signala’ i ‘čekanju znaka’, ako vam se djevojka sviđa, to joj i recite. Dok se trudite biti tajanstveni i nedostižni, mogli biste ju izgubiti, piše Elite Daily.

Mobitel u ruke i pošaljite svojoj djevojci nešto od navedenoga. Iznenadit ćete se njenom reakcijom.

1. Poruka za dobro jutro

Budite kreativni, nemojte napisati samo ‘dobro jutro’. Imajte na umu da je to poruka koja će imati utjecaj na čitav njen dan, tako da ubacite barem ‘ljubavi’ ili ‘srce’.

2. “Lijepo sam se proveo”

Ako vam je bilo lijepo družiti se s djevojkom, recite joj to. Ako ništa ne kažete, kako će ona to znati?
Ne morate komplicirati, dovoljno je da joj napišete nešto poput “Hej, jučer mi je bilo baš lijepo s tobom.” Vjerujte, to će joj puno značiti.

3. “Baš mislim na tebe”

S ovom porukom budite oprezni da ne ispadnete opsjednuti, ali ako se i vi njoj sviđate, djevojka će biti oduševljena što često mislite na nju.

4. “Mislim da si posebna”

Djevojke obožavaju komplimente, tako da joj slobodno napišite da se lijepo obukla ili da ima lijepe oči. zapamtite, ako joj ne govorite da vam je stalo, misllit će da niste zainteresirani u udaljiti se od vas.

5. “Fališ mi”

Ako vam djevojka zaista nedostaje kada nije kraj vas, recite joj to. Osjećat će se posebnom.

6. “Volim te”

Jednom kada vi i djevojka dođete u fazu veze kada se govore te velike riječi, ne ustručavajte se što češće joj izjavljivati ljubav.

7. “Kako si provela dan?”

Ovo je jedan od najboljih načina da pokažete djevojci da vam je zaista stalo. Djevojke razmišljaju logično: da vam nije stalo, bilo bi vas baš briga kakav joj je bio dan.

8. “Oprosti”
Ako se osjećate loše zbog neke prepirke ili svađe, ispričajte se. Nije važno jeste li vi krivi ili ne, djevojka će jako cijeniti što vam je žao za ružne riječi ili povišen ton. Slanjem poruke ‘oprosti’ pokazujete da ste dovoljno zreli da progutate ponos za dobrobit vaše veze.