Portal 072info

DJEVOJKE OPREZ: Ovo su najgori muškarci koje možete upoznati na Fejsbuku

Upoznavanje preko interneta ima mnogo loših strana, a tipovi koje upoznaš preko interneta mogu biti u najmanju ruku čudni!

Internet je trenutno jedan od najpopularnijh načina upoznavanja potencijalnog dečka – odmah možeš vidjeti njegove slike, interesovanja, i preko četa obaviti prvih nekoliko razgovora koji bi inače bili neprijatni uživo…

Ali ima i loših strana – tipovi koje upoznaš preko interneta mogu biti u najmanju ruku čudni. Ovo su najgori tipovi koje ćeš upoznati online, piše Index.

Čovjek od dva slova

Jako ga zanimaš, ali kada ti se javi, umjesto lijepe uvodne rečenice, napiše samo: “Ej.” Bježi od ovakvog tipa – da ima nešto pametno da kaže, rekao bi to odmah. Ovo je očigledno tip koji očekuje da se ti trudiš oko njega, a on će samo uživati.

Čovjek od previše slova

Suprotnost ovom koji premalo kaže, je onaj koji govori previše. Na početku moramo da pričamo mnogo o sebi, ali to ne podrazumjeva pisma od par hiljada riječi u kojima ti govori sve o sebi. Tip koji ti za vrijeme drugog ili trećeg dopisivanja već počne otkrivati istoriju bolesti svoje prabake je očigledno malo čudan.

Ostavljeni dečko

Njegov cilj nije da pronađe super devojku – njegov cilj je da preboli staru djevojku koja ga je povrijedila. Nije ni to loše, ali pazi se takvih tipova – ako previše priča o bivšoj, očigledno još gaji osjećanja prema njoj.

Instant muž

Jedan čet, i već te zove “draga?” Muškarci koji preskaču uobičajeni tok upoznavanja i odmah se ponašaju kao da ste već dugo u vezi su jako čudni, i emocionalno nestabilni.

Dejvid Koperfild

Nakon nekoliko super razgovora, taman kad misliš da je sve baš lijepo krenulo – on nestane. Ima ih puno, a svima je zajednička jedna stvar: Dopisuju se sa mnogo djevojaka, pa kad im jedna prestane biti zanimljiva, jednostavno nestanu.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box