Portal 072info

DJEVOJKE, OVO VAS JE ODUVIJEK ZANIMALO: Šta momci pričaju o vama dok su u muškom društvu?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svi znamo da djevojke svoje tajne teško zadrže za sebe. Sve što im se događa podijeliće s prijateljicama i one su im često najveća podrška.

Pitaš se o čemu momci razgovaraju kad su sami? Oduvijek te zanimalo pominje li tvoj dečko vašu vezu i šta uopšte govori o tebi? Istina će te možda iznenaditi.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Ponosan je na vas i vašu vezu

Naravno da si za njega ti najljepša i najzgodnija osoba na svijetu. Upravo takvom će te predstavljati i svojim prijateljima. Poznato je da su momci prije svega vizualna bića pa će svojim prijateljima često spominjati koliko si zgodna i lijepa.

Osim toga, pohvaliće se i ako si nešto lijepo napravila za njega. Ako mu napraviš kolač ili ga iznenadiš romantičnim izletom, to će znati i njegovi prijatelji.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Svima će ispričati kako ste se i kada upoznali. Tu će priču neumorno prepričavati kad god se pojavi neko ko je voljan slušati. Nemoj mu to uzeti za zlo, jednostavno pokazuje koliko je ponosan na vašu vezu.

Svi će (prije tebe) saznati za iznenađenje koje ti sprema

Svojim prijateljima će ispričati o svim planovima s tobom. Ne radi to iz loše namjere, nego želi čuti mišljenje i savete drugih ljudi. Kako ne bi pogriješio voli se konsultuje s prijateljima, za koje ponekad misli da znaju bolje od njega.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Ako te planira odvesti u kino, a ne zna koji film da odabere, nazvaće najboljeg prijatelja i pitati ga za savjet. Ako ste nedavno bili na romantičnom izletu, lokaciju je vjerojatno saznao zahvaljujući prijateljima… I tako u nedogled.

Od onog dana kad je shvatio da mu se sviđaš, to su znali i njegovi prijatelji. Iako momci vole naglašavati da oni ne tračare i ne povjeravaju se jedni drugima, istina je potpuno drugačija!

Svoje frustracije podijeliće s prijateljima

Ako ste se upravo posvađali oko neke sitnice, a on uopšte ne razumije zašto ili samo želi popraviti situaciju a ne zna kako, savjet će potražiti u muškom društvu. Nemoj se ljutiti na njega zbog toga jer i ti si sigurno već sve ispričala svojoj prijateljici.

To je način na koji se riješavamo negativne energije i nema ništa loše u tome. Ne brini, jer ako te voli sigurno neće ispričati sve detalje vaše svađe ili čak tvoje mane, piše “Cool.hr“.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6