Portal 072info

Djevojke se međusobno izbole nasmrt zbog fotografije u kupaćem

20200623163753 606347
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Policija u Pataji zatekla je u lokvi krvi tijela Ratri Srivibon (24) i njene djevojke Pacanan Šanprat (29) koje su se međusobno izbole nasmrt zbog objavljivanja fotografije na društvenim mrežama.

Svađa je, kako se sumnja, počela nakon što se Ratri fotografisala u kupaćem kostimu na bazenu, a potom je tu fotografiju postavila na društvene mreže što je njenu djevojku veoma razljutilo.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

One su počele da se koškaju na porodičnom slavlju, da bi se u jednom trenutku povukle u hotelsku sobu gdje su nastavile da se svađaju, a potom su jedna na drugu potegle i noževe.

Pošto ih niko nije vidio do narednog jutra, Ratrin brat je provalio vrata od hotelske sobe i unutra zatekao stravičan prizor. Djevojke su se, naime, bukvalno kasapile do smrti.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Obje su pronađene u lokvi krvi sa više ubodnih rana i nekoliko desetina posjekotina po tijelu. U prvi mah se vjerovalo da je treća osoba počinila ovo stravično ubistvo, ali su inspektori ubrzo demantovali te navode, objašnjavajući da svi dokazi pokazuju da su se dvije djevojke međusobne ubadale do smrti.

“Sve je bilo normalno na porodičnoj proslavi, cijela porodica je u šoku”, rekao je Ratrin brat za medije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Očevici su rekli da su vidjeli djevojke kako se svađaju zbog fotografije u kupaćem prije nego što su se povukle u hotelsku sobu, prenosi “Telegraf.rs“.

Podijelite članak
  • 4
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info - klikni ovdje da preuzmeš!

REKLAMA
KRAJ REKLAME

PLAKAT ARNEL ZAVRSNI