Portal 072info

Djevojke, zaboravite na muškarce: Ovo su najbolji provodi koje morate isprobati

Čovjek nije otok sam za sebe i najčešće volimo biti u društvu, posebice ako je riječ o izlascima.

Ali da neki solo izlazak ne mora nužno značiti katastrofu i dosadu, dokazale su čitateljice Women`s Health magazina koje su otkrile kada i gdje najviše vole izaći same.

I nije tu ništa čudno. Nedavno provedeno istraživanje koje će u augustu biti objavljeno u časopisu Journal of Consumer Research, pokazalo je kako većina ispitanika “na prvu” smatra odbojnom idejom da se upuste u avanturu zvanu “solo izlazak”, ali kada su se konačno odvažili, bili su iznenađeni. Mnogi su se proveli čak i bolje nego inače s društvu. Sumnjate? Odvažite se sami i uživajte sami sa sobom. Ako ne znate što biste i kamo biste krenuli, evo savjeta žena koje redovito uživaju na “spoju same sa sobom”, piše Novi.

“Kafa s hladnim lijekom…”

Sjediti u kafiću sami i ispijati kavu bez društva i nekoga za razgovor može se nekima činiti kao noćna mora. Ali nema ništa ljepše nego sjediti solo i čitati novine ili neku dobru knjigu u miru, smatra Lucy A.

Zaplešite uz ritmove omiljenog izvođača

Otići na koncert omiljenog izvođača bez ikakvog društva gotovo vam je nezamislivo? Ipak, ako se odvažite i odete same, uvidjet ćete da ćete koncert puno bolje doživjeti i “upiti” svaku notu i stih, tvrdi Sandra Roldan iz Women`s Health magazina.

Uživajte u koktelu u noćnom baru

S vremena na vrijeme volim otići sama u neki bar i uživati u čaši dobrog vina ili koktela bez društva. Odličan je osjećaj biti dovoljno samostalan i neovisan da sami evaluirate dan iza sebe i na miru popijete piće, poručuje Annie D.

Umjetnost i tome slično…

Ako uživate u umjetnosti, vjerojatno ste jedna od rijetkih u vašem društvu. Umjesto da se ograničavate i ne odete pogledate odličnu izložbu koja je kratko u vašem gradu samo zbog toga što nemate s kim, odvažite se same prošetati između eksponata i uživajte u umjetnosti za svoju dušu.

Drugima je dosadno, a vi se provodite odlično

Nije utopija. Uzmite tu knjigu u ruku i uputite se u park ili na plažu i čitajte svoje omiljeno štivo. Na ovaj način ćete udovoljiti svojim čulima i to bez grižnje savjesti da je nekome pored vas dosadno.

Ta osvježavajuća poslastica

Nije sladoled samo za djecu. Zašto ponekad ne biste i vi sami uživali u omiljenoj ljetnoj poslastici? Nemojte stajati kod kuće i razmišljati se o tom slatkom okusu koji vam je “nedostižan” jer nitko nije raspoložen za šetnju i izlazak. Nabacite odjeću na sebe i uputite se u omiljenu slastičarnicu na taj slatki i osvježavajući “liz”…

Vrijeme je za kokice…I film…

Dobar film je dobar film, bez obzira na to sjedi li u kinu netko poznat pored vas ili ne. Ako idete sami, film ćete pogledati na miru bez ometanja i komentara partnera ili prijatelja. Poklonite sebi solo izlazak u kino, savjetuje Charesse J.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box