Portal 072info

Djevojke, zaboravite na muškarce: Ovo su najbolji provodi koje morate isprobati

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Čovjek nije otok sam za sebe i najčešće volimo biti u društvu, posebice ako je riječ o izlascima.

Ali da neki solo izlazak ne mora nužno značiti katastrofu i dosadu, dokazale su čitateljice Women`s Health magazina koje su otkrile kada i gdje najviše vole izaći same.

I nije tu ništa čudno. Nedavno provedeno istraživanje koje će u augustu biti objavljeno u časopisu Journal of Consumer Research, pokazalo je kako većina ispitanika “na prvu” smatra odbojnom idejom da se upuste u avanturu zvanu “solo izlazak”, ali kada su se konačno odvažili, bili su iznenađeni. Mnogi su se proveli čak i bolje nego inače s društvu. Sumnjate? Odvažite se sami i uživajte sami sa sobom. Ako ne znate što biste i kamo biste krenuli, evo savjeta žena koje redovito uživaju na “spoju same sa sobom”, piše Novi.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“Kafa s hladnim lijekom…”

Sjediti u kafiću sami i ispijati kavu bez društva i nekoga za razgovor može se nekima činiti kao noćna mora. Ali nema ništa ljepše nego sjediti solo i čitati novine ili neku dobru knjigu u miru, smatra Lucy A.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Zaplešite uz ritmove omiljenog izvođača

Otići na koncert omiljenog izvođača bez ikakvog društva gotovo vam je nezamislivo? Ipak, ako se odvažite i odete same, uvidjet ćete da ćete koncert puno bolje doživjeti i “upiti” svaku notu i stih, tvrdi Sandra Roldan iz Women`s Health magazina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Uživajte u koktelu u noćnom baru

S vremena na vrijeme volim otići sama u neki bar i uživati u čaši dobrog vina ili koktela bez društva. Odličan je osjećaj biti dovoljno samostalan i neovisan da sami evaluirate dan iza sebe i na miru popijete piće, poručuje Annie D.

Umjetnost i tome slično…

Ako uživate u umjetnosti, vjerojatno ste jedna od rijetkih u vašem društvu. Umjesto da se ograničavate i ne odete pogledate odličnu izložbu koja je kratko u vašem gradu samo zbog toga što nemate s kim, odvažite se same prošetati između eksponata i uživajte u umjetnosti za svoju dušu.

Drugima je dosadno, a vi se provodite odlično

Nije utopija. Uzmite tu knjigu u ruku i uputite se u park ili na plažu i čitajte svoje omiljeno štivo. Na ovaj način ćete udovoljiti svojim čulima i to bez grižnje savjesti da je nekome pored vas dosadno.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ta osvježavajuća poslastica

Nije sladoled samo za djecu. Zašto ponekad ne biste i vi sami uživali u omiljenoj ljetnoj poslastici? Nemojte stajati kod kuće i razmišljati se o tom slatkom okusu koji vam je “nedostižan” jer nitko nije raspoložen za šetnju i izlazak. Nabacite odjeću na sebe i uputite se u omiljenu slastičarnicu na taj slatki i osvježavajući “liz”…

Vrijeme je za kokice…I film…

Dobar film je dobar film, bez obzira na to sjedi li u kinu netko poznat pored vas ili ne. Ako idete sami, film ćete pogledati na miru bez ometanja i komentara partnera ili prijatelja. Poklonite sebi solo izlazak u kino, savjetuje Charesse J.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6