Dnevni horoskop za 14. januar 2015. godine

OVAN

POSAO: Mesec u Škorpiji u vašem osmom polju, tera vas da budete ambiciozniji nego što jeste. Novac vam je u glavi pre svega. Smirite takav prejak stav.

LJUBAV: Čim nešto mnogo želite, do toga teško dolazite. To se odnosi na ljubav i nastojanja da partner padne pod vašu dominaciju.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

 

BIK

POSAO: Veliki potencijal za sve one koji se bave poslovima umjetnosti. Dobra zarada na lijepom, estetici, umetnosti.

LJUBAV: Pošto se sa svojim postupcima nikako ne možete uskladi sa vašom burnom naravi – ili promenite partnera ili narav. Trenutno ste na pogrešnom putu.

ZDRAVLJE: Pretjerana nervoza.

 

BLIZANCI

POSAO: Mislite da biste mogli na put. Odlično vrijeme za poslovno kretanje u popodnevnim satima.

LJUBAV: Preosetljivi ste. Ukoliko ste žena onda se kloniti muške Škorpije, ako ste muški Blizanac onda stvarajte vezu sa Vagom.

ZDRAVLJE: Promjenite navike.

 

RAK

POSAO: Imate osjećaj straha. Neko vas na radnom mestu ,,ugnjetava,,. Morate da menjate ili posao ili okruženje.

LJUBAV: Slobodni Rakovi imaju zanimljiv susret sa Škorpijom ili Ovnom. Oni koji su u braku moraće da menjaju ceo svoj život jer nisu u dobrom odnosu sa pertnerom.

ZDRAVLJE: Poboljšajte zdravlje vitaminima.

 

LAV

POSAO: Da li ste danas upali u krizu? Sve je moguće. Mnogo nada, želja, obećanja može da pokvari Vaš idealni plan.

LJUBAV: Veče vam je pokazano kao veoma burno. Mnogo ljudi oko Vas. Nekoga ćete upoznati. Jedna Škorpija bi dala sve za susret sa Lavom.

ZDRAVLJE: Virusi vladaju.

 

DJEVICA

POSAO: Kontaktirate sa inostranstvom, i to uspješno. Ukoliko vam se planovi u vezi sa tim i ne ostvare, bar ste pokušali.

LJUBAV: Pošto ste stvaralački nadareni, ne dozvolite sebi taj luksuz da budete pasivni, već krenite u akciju. Pokažite svoje talente voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Dobar energetski status.

 

VAGA

POSAO: Ako ste nalazite u atmosferi koja vas čini popustljivim onda ste na pravom putu da pogrešite.

LJUBAV: Idalan dan za ljubav, zapravo strast. Šta ćete da učinite, ne znate ni sami. Da li da uđete u avanturu ili da ostanete mirni u vezi u kojoj ste?

ZDRAVLJE: Zdrava hrana neophodna.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Mjesec je u vašem sazviježđu. Niste u stanju da primetite svoj dio odgovornosti u međuljudskim odnosima. Treba ih negovati kao omiljeni cvet.

LJUBAV: Preterujete u svom sentimentu. Promjenite pomalo ponašanje prema voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Ne razmišljate danas o tome.

 

STRIJELAC

POSAO: Pravi ste preduzetnik. Odličan početak dana. Očekujte mnogo pozitivnog danas.

LJUBAV: Razmišljate na ispravan način, uspešno se boreći sa trenutnom situacijom. Blokirane emocije vas opterećuju, ali ste svjesni toga da sve treba da krene na bolje.

ZDRAVLJE: Jačajte psihu.

 

JARAC

POSAO: Sa Strelcima imate idealnu saradnju, jer ste slični. Ako ne poznajete nijednu osobu u tom znaku, krajnje je vrijeme da je upoznate.

LJUBAV: Šansu su pred Vama. Na Vama je da li ćete prepoznati ili se kolebati šta dalje u samoći.

ZDRAVLJE: Jaki ste. Teško da vas nešto pomjeri.

 

VODOLIJA

POSAO: Potiskujete svoje talente. Krenite da se otvarate, biće vam finasijski bolje. Pomoć osobe koja je rođena u znaku Bika.

LJUBAV: Vi ste ponekad skloni da se bavite ezoterijom ne bi li nekog privukli. Danas je taj dan. Vjerujte u svoje unutrašnje potencijale.

ZDRAVLJE: Vlaga, hladnoća, sve vam smeta.

 

RIBE

POSAO: Riječi i djela nisu isto. Pređite na djela. Odlučili ste se za na konkretnu akciju i veliko spremanje vlastitog života.

LJUBAV: Nastavite tim tempom i uspjećete u ljubavi. Neko vas čeka, ko je vjeran i okrenut emociji i porodici baš kao i Vi.

ZDRAVLJE: Osjećaj bola u predjelu želuca.

sutra.ba