Portal 072info

Dnevni horoskop za 17.12. 2014. godine

Šta nam to zvijezde otkrivaju za danas, provjerite u nastavku horoskopa….

OVAN

POSAO: Morate da pazite na budžet jer ćete biti izloženi finansijskom pritisku. Neka vam se pridruži neko ko je fleksibilniji od Vas u raspodjeli novca, na primer neki Strelac.

LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni sigurno nećete biti danas. Povoljni aspekti za sve one koji žele da pronađu romantičnu dušu. Dobar izbor je Devica ili Blizanci.

ZDRAVLJE: Bez većih promjena, dosta dobro.

 

BIK

POSAO: Moraćete da se prilagodite. Posebno što u svom poslovnom okruženju imate jednog Ovna koji voli da se uvijek nešto dešava i mijenja, Škorpijona koji ima svoj plan ali ga otkriva na kraju.

LJUBAV: Oni Bikovi koji imaju vezu ili brak čekaju sitne rasprave. Pokušajte da pronađete zajednički jezik kako ne biste upali u dosadu.

ZDRAVLJE: Sport, muzika, umetnost, leče sve.

 

BLIZANCI

POSAO: Imate dobru energiju, inteligenciju, dobre poslovne veze, kontakte koji mogu realno da vas dovedu na put poslovanja koji Vi iskreno želite i maštate.

LJUBAV: Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno.

ZDRAVLJE: Provjerite krvni pritisak.

 

RAK

POSAO: Želite promjenu. Vrijeme će pokazati šta je dobro za Vas. Možda promijenite poslovne partnere.

LJUBAV: Slobodan Rak mora da ima potvrdu ljubavi. Za to vam je najbolje da budete u vezi sa Škorpijonom. Oni su svakako moćni po pokazivanju svojih emocija.

ZDRAVLJE: Ne blokirajte sami sebi energiju.

 

LAV

POSAO: Dobar dan za poslove koji traže jaku energiju. Budite samo istrajni.

LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe praktično ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogaćena emocijama i ljubavlju. Ovom znaku je potrebno eksplicitno pokazivanje pripadnosti.

ZDRAVLJE: Čulo vida osjetljivo.

DJEVICA

POSAO: Promjena na poslu. U zavisnosti od saradnika sa kojima ste u kontaktu bićete pogurani da radite ili mijenjate.

LJUBAV: Moguća dupla veza za Device u braku. Ljubav će biti strastna i nezaboravna. Ako je taj neko Škorpijon u znaku, teško ćete se izvući iz toga. Oprezno!

ZDRAVLJE: Fizičke vežbe potrebne za regeneraciju tela.

 

VAGA

POSAO: Čuvajte posao koji imate. Ne mijenjajte ništa. Danas je jedino to dobar savjet.

LJUBAV: Da li da uđete u vezu sa jednim Strelcem ili ne…? Strelac jeste opušteniji tip ali nemojte da vas to zavara. Itekako može da bude vrlo ohol, zahtevan pa čak i da uvredi.

ZDRAVLJE: Ruke i noge osjetljive.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebno je da sarađujete sa stabilnim ljudima onim poput dobrih stratega kao Jarac ili dobrih knjigovođa kao Devica.

LJUBAV: Možete uživati u ljubavi sa voljenom osobom sa kojom dijelite dugo godina i dobro i zlo. Oni koji su slobodni očekuje topao susret sa jednom Vodolijom.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC

POSAO: Možete očekivati pomoć jednog Bika gde ćete imati finansijsku podršku. Samo pažljivo sa pozajmicama. Skloni ste da se opustite kada vidite da postoji pomoć tog trenutka.

LJUBAV: Okrećete se lakom životu. Posebno ako se nalazite u vezi ili braku. Partner je osjetljiv i neće to da trpi. Svađe izvjesne.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na srce ili šećer u krvi.

 

JARAC

POSAO: Radićete naporno i biti traženi. U dubini duše Vi to volite. Zbog toga, posao voli Vas. Posvetite se sferi konkretnih djelatnosti, kao na primer trgovina.

LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu očekivati susret sa Blizancem ili senzibilnim Bikom koji traži strast od Vas.

ZDRAVLJE: Smanjite obroke u večernjim satima.

 

VODOLIJA

POSAO: Nervoza vam je neprijatelj. Morate da se stabilizujete. Samo od vaše harizme zavisi posao i napredak.

LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka vole da maštaju da će ih neko prihvatiti i u slučaju da se ni malo ne potrude. Opušteni ste.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da imate većih problema.

 

RIBE

POSAO: Snalažljivost vaša vrlina. Poslovno se spajate sa osobama koje traže kvalitet. Saradnja sa Lavom donosi novac.

LJUBAV: Ribe u braku moraju da poprave stanje sa partnerom kroz blažu komunikaciju. Ukoliko ste sa Blizancima u braku onda teško da ćete nešto promijeniti. Oni uvijek imaju svoj ,,fazon” i ne popuštaju.

ZDRAVLJE: Umor vas stiže.

Podijelite članak