DNEVNO ZARAĐUJE PREKO 4000 EURA: Jana je najplaćenija ljubavnica na svijetu

orfeva ljubavnica2 e1648385031227 750x408 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ona ima 21. godinu i na prvi pogledj je obična, lijepa, atraktivna, moderna i bogata djevojka, ali ova Ukrajinka zapravo živi prilično nekonvencionalnim životom.

Naime, mlada manekenka ogroman novac koji joj omogućava luksuzan život zarađuje, kako pišu strani mediji, kao najplaćenija ljubavnica saudijskog princa.

Riječ je o lijepoj mankenki koja se zove Jana Orfeva.

Ona posljednje dvije godine živi na ovaj način, a pored činjenice da tako zarađuje 4.700 eura dnevno, ovaj multimilioner rado joj poklanja i skupocjene autmobile i luksuzna putovanja.

ČITAJ JOŠ:  Novinar RTS-a zaprosio kolegicu u programu uživo

No, ovdje se velikodušnost princa ne zaustavlja – Jani je i mimo fiksne plate, kako strani mediji navode, princ kupio i prsten specijalne izrade “Graff”, koji košta oko 200.000 eura.

Ova ljepotica iskroistila je novac da kupi luskuzne stanove u Kijevu i Moskvi. Inače, prijatelji atraktivnu Ukrajinku opisuju kao “dobru i lijepu”, ali “razmaženu”.

Jana je aktivna na Instragramu, gdje je prati 166.000 ljudi, a tamo svakodnevno dijeli detalje svog luksuznog života, ali se nerijetko pohvali i vitkom figurom, kao i svojim modnim izdanjima.

ČITAJ JOŠ:  Pet vježbi koje mogu transformirati vaše tijelo, trebat će vam 15 minuta dnevno

GODISNJICA
MARKETING