Do sada ste ga samo gledali, a sada je odlučio i da progovori: Sin Dragane Mirković otkrio neke stvari o sebi

Podijelite vijest

Marko Bijelić u posljednja dva mjeseca glavna je tema svih medija. Zgodan, lijep, bogat i fino vaspitan, sin folk dive Dragane Mirković dugo je bio totalna nepoznanica, ali u posljednje vrijeme ne može da se odbrani od obožavateljki. Pošto je i sam shvatio da bi „odbrana i zaštita“ od fanova bila nemoguća misija, odlučio je da im se približi i otkrije nešto više o sebi.

Odgovarajući na njihova pitanja na Instagramu, Marko je prvo istakao da je sretan i da je beskrajno ponosan na svoju majku.

Studira muzički biznis i muzika će definitivno biti nešto čime će se baviti u budućnosti, mada ostavlja prostor i za trgovinu automobilima, koji su mu takođe velika strast. Posebno oni koji izlaze iz fabrike „Ferrari“.

U slobodno vrijeme prati „Formulu 1“, trenira boks, sluša muziku, gleda serije. Njegova omiljena mamina pjesma je „Pečat na usnama“, ali kada je o pjevanju riječ, sestra Manuela je, priznaje, naslijedila više talenta.

Otkrio je da je rođen u znaku Ribe i da ga privlače skromne i prirodne djevojke. Pošto nije rekao da li je trenutno zauzet, obožavateljke bi mogle da iskoriste priliku… Pod uslovom da su skromne i prirodne.

hello


Podijelite vijest