Portal 072info

Do smrti pretukla 3-godišnjeg sinčića, njegovo maleno tijelo sakrila je u šumi

Mlada majka napala je dječaka dok je povraćao jer mu je pozlilo nakon odlaska u restoran te ga šakama iz sve snage udarila više od 40 puta, a kad je umro, stavila je njegovo maleno tijelo u kovčeg i sakrila ga u šumi blizu kuće svoje sestre.

Škotsku su potresli detalji ubojstva 3-godišnjeg Mikaeela Kulara, kojeg je ubila Rosdeep Adekoya, njegova 34-godišnja majka, nakon čega je dječakovo tijelo stavila u kofer i sakrila u šumi. Sud u Edinburghu osudio ju je na 11 godina zatvora. 

Toga kobnog dana dječaku je pozlilo nakon što su bili u restoranu te je kod kuće počeo povraćati. Njegova majka, koja je prema policijskoj istrazi i u prošlosti bila nasilna prema svom sinu, umjesto da djetetu pomogne počela ga je brutalno mlatiti. Adekoya je držala njegovo tijelo pritisnuto uz rub kade i zadala mu oko 40 teških udaraca, a kad je prestao reagirati, stavila ga je u krevet. Dva dana kasnije, maleni dječak je preminuo od ozljeda. 

Kako se riješiti masnica?

Kad je pronašla njegovo mrtvo tijelo na podu, Adekoya ga je stavila u kofer i u prtljažnik automobila pa se odvezla do kuće svoje sestre u Kirkcaldyju, gdje je kofer sakrila u šumi i pokrila granjem. Dva dana kasnije, prijavila je nestanak djeteta. Nakon opsežne policijske potrage, slomila se i priznala zločin. 

Na sudu su izneseni dokazi prema kojima je Adekoya pretraživala internet s upitima “Ne mogu voljeti svog sina”, “Zašto sam tako agresivna prema svom sinu” i “Kako se riješiti masnica”. 

Mrtvozornik je ustanovio da je uzrok smrti 3-godišnjeg dječaka bila jaka abdominalna trauma i da je imao više od 40 različitih povreda na tijelu. 

Adekoya ima još jedno dijete, sestru blizanku ubijenog Mikaeela.

Independent/Danas.hr

Podijelite članak