Portal 072info

Dobili sina i usvojili četvero djece, a onda saznali da očekuju četvorke

young
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Maxine i Jake Young iz okruga Berks u SAD-u imali su sina prije nego su usvojili još četvero djece.Razmišljali su o još jednom djetetu, a kad je Maxine ostala trudna, nisu mogli ni sanjati da čekaju – četvorke, što je ukupno devetero djece mlađih od deset godina, prenosi The Sun.

“Nisam mislila da bih mogla i zatrudnjeti, a da nije riječ o izvantjelesnoj oplodnji, kaš što je bio slučaj s prvim sinom. Sjećam se da sam Jakeu poslala poruku jer sam bila u šoku, ispričala je Maxine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako su ih uzbudile vijesti, istodobno su bili i vrlo zabrinuti.

“Lijekari su se zabrinuliza bebe, a mi za ostalu djecu, jer je u sedmeročlanu porodicu došlo još četvero djece”, rekla je Maxine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Maxine je bebe rodila 31. jula ove godine, u 32. sedmici trudnoće te su sve bebe na intenzivnoj njezi.

Kad je par prvi put saznao za trudnoću, Jakeova mama pokrenula je GoFundMe kako bi pomogla prikupiti novac za brzorastuću porodicu. Detaljno opisujući njihovo obiteljsko putovanje, otkrila je kako je Maxine oduvijek željela biti udomitelj i sanjala je o velikoj obitelji s posvojenom i biološkom djecom. Njihova priča s udomljavanjem započela je 2017. godine, godinu dana nakon vjenčanja:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Udomili su braću i sestre od 4, 2 i 11 mjesec dana, a nakon nekoliko mjeseci, i njihovu novorođenu sestru. U odrastanju su se susreli s mnogim izazovima i problemima, napisala je Jakovea majka Arlette i dodala da je Maxine imala i nekoliko pobačaja, prije nego je ostala trudna sa sinom Henryjem u oktobru 2018.

U decembru iduće godine i službeno su usvojili svoje četvero djece – samo nekoliko sedmica prije nego što su saznali da je Maxine ponovno trudna.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Četiri sedmice od rođenja, novorođenčad je dobro, iako su i dalje u bolnici.

Podijelite članak
  • 6
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)