Portal 072info

Dobio bitku: Oporavlja se Ljubiša Samardžić

Glumačka legenda Ljubiša Samardžić oporavlja se nakon teške operacije mozga. Kako „Alo!“ saznaje, ljekari su oduševljeni kojom brzinom je čuveni Smoki stao na noge.

– Čitav tim koji je operisao Ljubišu i oni koji su sve vrijeme brinuli o postoperativnom toku potpuno su iznenađeni brzinom kojom se oporavio. Iako su smatrali da će duži vremenski period ostati hospitalizovan, on ih je demantovao. Ne samo da su svi njegovi životni parametri stabilni, već je vrlo brzo postao pokretan i svjestan. Što je najvažnije, potpuno je orijentisan, a to je najteže postići poslije takve operacije – kaže izvor iz Kliničkog centra Srbije.

– Njegova rana zarasta baš kako su ljekari predvidjeli. On je u odličnom stanju i čak se šali sa osobljem, koje o njemu brine 24 sata dnevno. On bi danas ili sutra trebalo da bude pušten kući, dok će mu kontrola biti za tri nedjelje. Njemu je u posjetu dolazila supruga Mira, koju su ljekari uvjerili da je njen suprug veliki borac i da je junački izdražao sve što je ova teška operacija nosila sa sobom – objašnjava izvor iz KBC-a.

Podsećanja radi, Ljubiša je operisan prije sedam dana na Neurohirurgiji, a hirurška intervencija trajala je nekoliko sati. Za probleme koje je imao prethodnih mjeseci niko od glumaca nije znao, a od trenutka kada je operisan njegova porodica u javnosti nije pričala o dijagnozi.

nezavisne.com

Podijelite članak