DOBOJ: Htio joj iskopati oči jer nije htjela da spava s njim

Ilustracija
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

silovanje-ilustracija

Djevojka inicijala E.S. iz Doboja, je tridesetpetogodišnjakinja koja je preživjela strašnu dramu u automobilu jednog nepoznatog mladića.

Radi se o tome da se djevojka opirala i pokušavala se odbraniti nakon što ju je nepoznati mladić nagovarao da vodi ljubav s njim i da ga oralno zadovolji, saopćavaju iz CJB Doboj.

Ova drama se počela odvijati 8. februara u večernjim satima kada je djevojka oko 20:00 sati u Jelahu kod Tešnja stopirala mladića obučenog u farmerice i crnu majicu koji je upravljao automobilom Džeta sive boje, čije registarske tablice nije zapamtila.

Odmah nakon što je sjela u automobil, mladić ju je odvezao na buvlju pijacu u Tešnju, gdje je od nje tražio da vode ljubav. Kada je to odbila, mladić je tražio da ga oralno zadovolji, a kada je djevojka i to odbila, rekao joj je „Imaš lijepe oči, kako bi ti ih mogao iskopati“.

Tada su pošli prema Doboju, a slučaj se ponovio u blizini „Vile“ na starom putu za Doboj, ali je djevojka i odbila pružiti seksualne usluge, te su stigli do platoa autobuske stanice u Doboju, gdje ju je čekao mladić. Vidjevši da je pao u klopku, vozač džete je automobil brzinom okrenuo i sa djevojkom pojurio ka Mravićima gdje je u blizini benzinske pumpe „Hifa“ djevojku E.S. izbacio iz automobila i pobjegao.

Dobojska policija zajedno sa policijom Tešnja ispituje slučaj pokušaja silovanja Dobojke.