Portal 072info

Doboju prijete nove poplave?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Od 14. do 20. juna očekuje se veoma nestabilno i promjenjivo vrijeme sa intenzivnom kišom, upozoreno je iz dobojske Civilne zaštite, a to moze dovesti do rizika od novih poplava.

“Na osnovu obavještenja Područnog odjeljenja civilne zaštite Doboj i dostavljenog vanrednog meteorološkog biltena za sedam dana Republičkog hidrometeorološkog zavoda Banjaluka, obavještavamo stanovništvo grada Doboja da se od 14. do 20. juna očekuje vrlo nestabilno i promjenjivo vrijeme sa intenzivnijim padavinama što moze dovesti do prijetnji i rizika od poplava”, navodi se u obavještenju Odsjeka civine zaštite grada Doboj, koje je potpisao Milko Vidaković, šef Odsjeka CZ.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“U slučaju pojave opasnosti koja može ugroziti život i zdravlje ljudi, obavještavamo građane da na vrijeme preduzmete mjere i zadatke zaštite i spašavanja kroz ličnu, uzajamnu i kolektivnu zaštitu, a u slučaju neposredne prijetnje veće nesreće i katastrofe obavijestiti Civilnu zaštitu grada Doboj na telefon 053/222-904 ili pozvati Područni operativno komunikativni centar Doboj na broj telefona 121 koji je besplatan, radi preduzimanja mjera zaštite i spašavanja”, navodi se u obavještenju koje je dostavljeno medijima.

cafe.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)