oda
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
NER FIT

Član Predsjedništva Milorad Dodik, gostujući u programu ATV-a, nazvao je BN televiziju “antisrpskom i izdajničkom”. 

FIXGEHALT

– Bez obzira šta taj lažljivi BN govorio, to je antisrpska televizija. Srbi će jednog dana vjerovatno morati da poduzmu neke akcije protiv njih. To je naprosto nevjerovatno da postoji jedna takva morbidna struktura koja ne prepoznaje trenutak kada se brane tekovine onih koji su poginuli za ovo, oni se stavljaju na stranu muslimana.  Ona samo pokušava da koristi opoziciju da bi stvorila privid neke demokratičnosti, a to naravno nije tačno. Pogledajte samo kako se oni odnose sa vijestima iz Sarajeva, kako to oni prikazuju a kako, na primjer, prikazuju vijesti iz Banje Luke. 

Mi smo ovdje maloumni, a oni su tamo majstori koje treba poštovati, to je BN televizija, jedna lažljiva, jedna antisrpska, izdajnička televizija, koja naravno ima pravo da to radi, ja nemam ništa protiv – rekao je Dodik u svom gostovanju na TV emisiji. 

Na ove Dodikove riječi reagirao je Vlado Trišić, direktor BN televizije, kratko poručivši da “ne bi da komentariše ljude kojima su usta i guzica isto, a to je Milorad Dodik”.

LIDER

Ovim povodom, oglasio se i narodni odbornik Nebojša Vukanović. 

– On je sinoć na svojoj televiziji koju kontroliše kompanija Prointer odnosno Infinity group, u kojoj je savjetnik njegov sin Igor, izjavio skandalozne navode o BN televiziji. Kakav jezik mržnje i otvorene prijetnje da će se narod obračunati sa BN televizijom. Takve prijetnje upućene javno u ovom trenutku dok poziva na, tobože, svesrpsko jedinstvo, pokazuje pravo lice beskrupuloznog makijaveliste koji bi da uguši i uništi sve u ovoj državi što on ne kontroliše – poručio je Vukanović.