Portal 072info

Dodik priznao: Vučić je najjači! (VIDEO)

Predsjednik Republike Srpske  Milorad Dodik izjavio je da ničim ne može biti ugrožena neprikosnovena pobjeda Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke (SNS) na predstojećim izborima u Srbiji, ali da to ne znači da se mora odreći poznanstva s Vojislavom Koštunicom, liderom Demokratske stranke Srbije (DSS).

Dodik je u izjavi novinarima u Banjaluci odbacio kritike opozicije u RS da se umiješao u predizbornu kampanju u Srbiji sastankom u Andrićgradu s liderom DSS i naveo da je Koštunica svojevremeno, kada je bio srpski premijer, mnogo pomogao RS.

“Ja to ne zaboravljam”, kazao je Dodik, ali i naveo da juče nije bio s Koštunicom da bi “diktirao kampanju u Srbiji”. “Svi podaci govore da su ‘naprednjaci’ i Vučić neprikosnoveni u Srbiji i da to niko ne može ugroziti”, rekao je Dodik, prenijela je agencija Fena.

Predsjednik RS je objasnio da je Koštunica izrazio želju da se sastane s njim, da to nije odbio i da iza toga ne stoji ništa više. “Nastaviću da činim ono što je u interesu RS, ali je u njenom interesu da ne zaboravi svoje prijatelje”, kazao je Dodik.

Istinito.com

Podijelite članak