DOK ČEKAJU PJESME I NASTUPE: Hakala i Bureković beru gljive u šumi kod Zenice

hakala i burekovic gljive e1594121021807
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U vrijeme pandemije sve je stalo, pa tako i estradna dešavanja, odnosno koncertne aktivnosti. Mnogi pjevači to vrijeme su iskoristili ili još uvijek koriste da se posvete porodici, prijateljima i nekim drugim zaboravljenim, normalnim životnim aktivnostima.

Jedan od takvih je i popularni Zeničanin, Nihad Fetić Hakala. Hakala je osim u pjesmu, zaljubljenik i u prirodu i sve ono što ona nudi za zdrav i kvalitetan život. Tako smo dobili selfie i informacije, kako popularni Hakala negdje u nekoj od šuma koje okružuju Zenicu i njeno područje sa prijateljem i kolegom Samirom Burekovićem traži, bere i sakuplja gljive.

Nesumnjivo je da se Hakala jako dobro razumije u gljive i veoma dobro zna i pazi da ubere baš one jestive, a ne otrovne. Navikli smo da Hakalu vidimo uvijek dobro obučenog, a ovaj put on je u opuštenoj varijanti i sa gumenim čizmicama na nogama.

A, ko zna, možda Hakala pokrene i neki novi biznis, biznis sa zdravom hranom. Ipak, kako god, poželimo mu sreću, ali i da što prije njegove fanove obraduje nekim novim hitom, baš kao i Samir Bureković.

Express

GODISNJICA
MARKETING