1jk azF
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Javnost je prethodnih dana uzdrmala i ujedno razbijesnila informacija kako poznati zarad profita kriju da imaju korona virus. Jelena Karleuša je potresena zbog najnovijih dešavanja u Srbiji, prvenstveno u Novom Pazaru i naglog porasta zaraženih, te je pokazala kako joj novac nije na prvom mjestu. 

Kako su mediji iz Srbije javljali, nekoliko pjevača i pjevačica od prošle nedjelje znaju da su pozitivni na koronu, o čemu nisu obavijestili javnost s obzirom na to da su se kretali među ljudima, već dane provode u svom domu i – ćute. Razlog za neiznošenje takve informacije može biti materijalna korist, s obzirom na to da svi imaju zakazane nastupe, te da nisu spremni da ih otkažu i rizikuju da ne uzmu dogovorene honorare. Jelena Karleuša se vjerovatno gnuša takvih stvari, što pokazuje i njen najnoviji potez.

Kako se stanje u Srbiji pogoršava, svjesna situacije koju njeni uvijek posjećeni nastupi mogu izazvati, Jelena je preduzela preventivne mjere.  Ono što je najbolje uraditi, danas kada su klubovi postali vjerovatno jedan od najopasnijih izvora zaraze, jeste otkazati događaje. I dok nadležni raspravljaju na ovu temu, a pjevači uveliko nastupaju, Jelena nije željela da izlaže riziku kako sebe, tako i svoju publiku. 

JK je danas prvo iskazala brigu zbog dešavanja u Novom Pazaru, te obećala pomoć, kao što je to uradila sa donacijom sredstava za nabavku respiratora u prvom valu korona virusa. Kako ima zakazane nastupe, ona je ipak odlučila da ne misli na novčanu dobit, pa je iste otkazala. To se prvenstveno odnosi na nastupe koji su se ove sedmice trebali dogoditi u Beogradu i Novom Sadu, a koji su već unaprijed rasprodati. 

– Dragi moji, uprkos ogromnom interesovanju i uveliko rasprodatim koncertima odlučila sam da je ipak najbolje za moju publiku i mene da odložim sve zakazane termine do trenutka kada svi budemo mogli bezbijedno da uživamo u mojim pjesmama i najboljem provodu. Vjerujem da će to biti vrlo brzo – izjasnila se Jelena na svom Instagram profilu. 

.

.

.