Doktor iz BiH pročitao svoj EKG nalaz, pa rekao da ubrzo odlazi sa ovog svijeta

60863 01 aleksandar vukovic f

Poznati doktor Aleksandar Vuković (56), specijalista interne medicine i vlasnik Zdravstvene ustanove „Dr Vuković“, iznenada je u noći između četvrtka i petka preminuo od posljedica srčanog udara, nakon završetka rekreacije.

Kako Novosti saznaju, cijenjeni ljekar i u tri mandata odborniku u SO Prnjavor, je gotovo do posljednjeg daha bio svjestan svojih posljednjih trenutaka života, a nakon što je pročitao nalaz EKG-a svog srca jasno rekao da zauvijek „odlazi sa ovog svijeta“.

Istaknutom ljekaru je pozlilo još u svlačionici sale, nešto iza 22 sata, odmah poslije sa prijateljima jednoiposatnog igranja košarke.

– Aco se prvobitno požalio na bol u želucu, odnosno stomaku. Drugari su ga položili na klupu, ali bolovi su postajali sve jači. On je već tada ispoljio sumnju da bi, zapravo, mogao uslijediti infarkt, pa je kolima Hitne pomoći prebačen u Dom zdravlja u Prnjavoru – ispričao nam je izvor upućen u ovaj slučaj.

Dežurni ljekar u Službi Hitne pomoći, dr Bojan Subotić, rekao je da je kolega Vuković primljen sa „žestokim bolovima“.

– Po protokolu, u tim slučajevima, dali smo hitnu terapiju i uradili EKG. Tačno je da je izrazio sumnju da će preživjeti, nakon što je pročitao nalaz. Sve ukazuje da je to bio „težak srčani udar“-ispričao je dr Subotić.

Prethodni članakJELENA I MARIJA ZABORAVILE DA SE SVE SNIMA: Provjerava nosi li gaćice
Sljedeći članakZašto nas glava boli ujutru nakon buđenja: Ovo je pet mogućih razloga