Doktor Sanjin Deković uspješno prebolovao COVID-19: Bilo je strašno…

Divnu vijest saopćio je doktor Sanjin Deković na svom Facebook profilu. Nakon teške borbe sa koronavirusom uspješno se oporavlja, a na radost svih otpušten je sa bolničkog liječenja.

Kako je istakao borba je bila strašna, ali ipak 2. aprila dpovratak kući.

Emotivno je zahvalio svojoj supruzi za nesebičnu podršku, ljubav i pažnju koju mu je pružala u životnoj borbi.

“Hvala Selma Kadić Deković! Mojoj predivnoj supruzi, heroini, koja je i sama prebolovala Koronu…Za mjesec najtežih dana u našem braku tokom borbe sa Covidom 19, za sve sate strepnje, za podršku iz minuta u minut, za najljepšu ljubavnu energiju, za stres u očekivanju informacija o meni,za besane noći u vrijeme naše najduže razdvojenosti dosada.. Za svu snagu koju je imala da izdrži u trenucima kada je izgledalo da će možda put u Vozu Života morati nastaviti sama.. Bilo je strašno, ali ipak 2. aprila anno domini 2021 je dočekala moj izlazak.. Ono što nažalost u borbi sa Koronom mnogi parovi i supružnici nisu, zbog čega smo duboko i iskreno tužni… VTNNSC. Volim Te Najviše Na Svijetu Cijelom! Volim te do kuće nebove! Beskrajno!”, napisao je Deković na svom Facebook profilu.

VTNNSC! HVALA SELMA KADIĆ DEKOVIĆ!
Mojoj predivnoj supruzi, heroini, koja je i sama prebolovala Koronu… Za mjesec…

Objavljuje Sanjin DekovicPetak, 9. travnja 2021.

Deković je zahvalio i timu doktora i medicinskim sestrama i tehničarima, kompletnom osoblju C3 intenzivne njege za spašen život, njegu i sve ono što su uradili za njega.

“Uz stalni prenos pozitivne energije i ohrabrenja tokom mjesec dana žestoke borbe sa Covidom, kako bih nastavio svoj put u Vozu Života”, napisao je Deković.

HVALA C3 INTENZIVNA NJEGA KCUS!
Od srca hvala svim doktoricama i doktorima, medicinskim sestrama i tehnicarima,…

Objavljuje Sanjin DekovicPetak, 9. travnja 2021.

Deković dr. Sanjin je rođen u Sarajevu 1. februara 1967. godine.
U Sarajevu je završio Osnovnu i Srednju skolu, te Medicinski fakultet 1993. godine. Državni ispit položio je u septembru 1994. Ratne godine proveo je radeći na Klinici za Plastičnu i Rekonstruktivnu hirurgiju u periodu 1992./1993., te kao ljekar u Armiji BiH u periodu 1993/1996.

Prvi istrazivački rad imao je još u ratnim godinama, kada je sa tadašnjim šefom Klinike za Ginekologiju i Akušerstvo akademikom Prof dr Simić Srećkom istraživao uticaj ishrane i stresa na trudnice u specifičnim uslovima opkoljenog grada Sarajeva, navodi se u biografiji zdraviji.ba.

IZVORRadiosarajevo.ba
Prethodni članakRS: Od ponedjeljka u školske klupe vraćaju se osnovci od šestog do devetog razreda
Sljedeći članakOpća bolnica u Sarajevu bilježi blagi pad priliva pacijenata