Doktor unakazio suprugu! Na društvenim mrežama ljubav, a u kući pakao

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Mještani Zemuna gdje se juče dogodilo porodično nasilje kada je poznati ljekar N. O. pretukao suprugu I. O. otkrivaju za Kurir kakav su odnos imali s njima i šta se dešavalo tokom hapšenja.

– Čuli smo rotacije policije i Hitne pomoći, bila su dva policijska auta i kasnije smo saznali da je doktor uhapšen jer je pretukao suprugu i da su im tu bila i djeca – kaže jedan od komšija, dok drugi dodaje:

ČITAJ JOŠ:  UŽAS: Djevojka pronađena povrijeđena kraj puta

– Iznenadili smo se da je on nasilnik, jer nije djelovao kao neko ko bi tukao ženu. Bili su pomalo nadmeni i nisu se družili ni sa kim iz kraja – kažu komšije.

Komšije za Kurir kažu da nisu ranije čuli buku iz njihove porodične kuće.

– Djelovalo je kao da nemaju problema jer su uvijek bili na nekom nivou, imaju vilu i voze dobre automobile – kažu komšije i dodaju da nisu vidjeli kako pripadnici MUP Srbije odvode doktora sa lisicama na rukama.

ČITAJ JOŠ:  Gori 1.000 kvadrata fabrike, požar zahvatio proizvodni pogon

Inače, na društvenim mrežama doktor i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman tako brutalno da je prebije.

GODISNJICA
MARKETING