‘DOKTORE, NIJE MI DOBRO, PREGLEDAJ ME!’ Najzgodniji hirurg na svijetu! Žene lude za njim – žele da mu budu i LJUBAVNICE!

vasilije vujovic 696x463 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Vasilije Vujović je u središte medijske pažnje došao kada su svojevremeno svetski mediji pisali o njemu kao najzgodnijem hirurgu na svijetu.

Ovaj Beograđanin koji i živi i radi prijestolnici se specijalizovao za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, a njegova ljepota i izvajano tijelo opčinili su žene.

Na Instagramu ima preko 200.000 pratilaca, a dok pripadnice ljepšeg pola maštaju o njemu, muškarci žele da izgledaju kao on.

Kada pogledate njegov Instagram profil, uvjerićete se zašto dame sijeku vene za njim.

Među njegovim radovima – operisanim nosevima, usnama i zadnjicama, vidjet ćete i pregršt njegovih fotografija iz teretane, sa planinarenja…

A komentari oduševljenih žena se redaju svakodnevno.

  • “Najljepši doktor na svijetu”, “Oduvijek sam sanjala da ćeš biti moj”, Topiš mi srce” – samo su neki od hiljade komentara koji se mogu naći ispod njegovih slika.
  • Čovjek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima – rekao je jednom prilikom Vasilije, koji na razočarenje žena ima suprugu i sina.

Od teksta koji je o njemu osvanuo u jednom od najpoznatijih svjetskih tabloida – “Daily Mail”, interesovanje žena ne jenjava.

  • Neprestano mu šalju komplimente, pristojne i nepristojne ponude na društvenim mrežama. Nude mu se kao supruge, ljubavnice, prijatelji, na bilo koju “fukciju” pristaju samo kako bi bile u njegovoj blizini- rekao je tada.

Iako se Vasilije bavi estetskom hirurgijom i od njegovih ruku zavisi ljepota drugih, ovaj Beograđanin kaže da mu fizički izgled nije presudan kod suprotnog pola.

  • Ne volim agresivne djevojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Ljepota je u oku čovjeka koji gleda djevojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lijepa meni – rekao je.

Doktor smatra da je estetska hirurgija mnogo više od silikona i uljepšavanja ljudi, iako mu žene često pokazuju grudi baš zbog toga.

  • Platična hirurgija je široko područje, to je pre svega rekonstruktivna hirurgija koja se radi kad ljudi imaju određene anomalije, nedostaje im dio tijela, imaju velike opekotine ili rak kože – kaže doktor koji je svojevremeno otkrio da je oduvijek znao da će se baviti ovom profesijom.
GODISNJICA
MARKETING