DOLAZE I REPREZENTATIVCI: Gledanje utakmice i zabava uz Emelina Fetića i Zlatu Avdić u Ekoru (06.09.)?!

DOLAZE I REPREZENTATIVCI: Gledanje utakmice i zabava uz Emelina Fetića i Zlatu Avdić u Ekoru (06.09.)?!

1278484_10201477060224886_1497384181_nObzirom da je u petak 06. septembra 2013. godine na rasporedu još jedna utakmica naših zmajeva, reprezentativaca nogometne selekcije Bosne i Hercegovine, čija se utakmica igra na Bilinom polju u Zenici protiv selekcije Slovačke, tako je zenički Restoran Ekor odlučio organizovati zajedničko gledanje ove velike utakmice. Ono o čemu se naročito šuška ovih dana jeste i mogućnost da neki od naših reprezentativaca uveličaju ovu zabavu, a iz Ekora nisu željeli previše otkrivati. Jedno je sigurno, dobar provod i mnoštvo iznenađenja očekuju vas ukoliko se odlučite pobjedničku noć provesti u Restoranu Ekor. 

Podsjećamo, na trećem spratu Robne kuće „Zeničanka“ uz veliko platno bit će organizovano gledanje utakmice naših zmajeva, a po samom kraju utakmice, druženje i zabava se nastavljaju uz Emelina Fetića i Zlatu Avdić uz pratnju Velida Nukičića. 

Ono što se očekuje je zaista zagarantovan i vrhunski provod koji ne smijete propustiti, naročito ukoliko naša reprezentacija pobijedi u ovoj utakmici. 

Ono što napominjemo jeste da i portal 072info u saradnji sa Ekorom za vas organizuje nagradnu igru povodom ove večeri, a više informacija moći ćete uskoro pronaći na našem portalu. 

Ulaznice po cijeni od 5,00 KM možete kupiti svakim danom osim nedjelje u Restoranu Ekor u Robnoj kući Zeničanka. 

Dođite i uživajte u ugodnoj atmosferi, dobroj muzici i vrhunskoj usluzi osoblja Restorana Ekor.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica