Dolores Lambaša je poginula isto kao i Toše Proeski

Untitled

Od 1. siječnja 2006. do 1. listopada 2013. na toj dionici (na oko 120 km) bile su 2293 prometne nesreće, u kojima je poginulo 54 ljudi. Teško je ozlijeđeno 180 ljudi.

Dolores Lambaša (32) stradala je u srijedu ujutro u prometnoj nesreći na autocesti A3, kod Velike Kopanice.

Na istoj dionici autoceste, samo 60-ak kilometara dalje u smjeru Zagreba, 2007. godine poginuo je makedonski pjevač Toše Proeski.

Terenac VW Touareg sudario se s kamionom talijanskih registracija. Zabili su se u zaštitnu ogradu i zatim sletjeli s ceste u jarak. Tošine ozljede su također bile prevelike. Bio je isto listopad i bilo je 6.20 sati kad su se sudarili.

Stanovnici: To je ukleta cesta

Stanovnici uz tu dionicu smatraju je ukletom cestom te sve više krive podzemne vode i mračne sile. Upravo na tome mjestu vozači se žale na halucinacije i neobjašnjive pojave.

Jedan od jezivih događaja bio je 1978. kad je vozač na cesti kraj Nove Gradiške ugledao jastuk s bebom. Naglo je zakočio i iskočio iz auta. Kad se sagnuo da ga podigne, jastuk s bebom je nestao.

Na toj dionici vozačima nisu neobični ni duhovi. Neobrijani, odrpani muškarac koji vodi maloga konja upregnutog u starinska kola paralelno s autocestom jedan je od duhova koje vozači često susreću.

24sata.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE