Portal 072info

Dominacija Zvezda Granda i sukob na relaciji Popović i JK

Apsolutna dominacija Zvezda Granda se nastavlja, u subotu 29.10.2016. Zvezde Granda su bile apsolutno najgledaniji tv sadržaj u Bosni i Hercegovini ostvarivši AMR od 16,87% a SHR 36,42% ostavivši daleko ispod druge konkurentske programe.

gledanost-29-10-2016

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U drugi krug takmičenja prošli su: Stefan Arsenijević Arsa, Kristina Jovanović, Ahmed Dadi Redžić, Jetiš Hadija, Maja Đorđević, Oliver Aleksovski, Denis Musai i Nejra Prošić.

Na velelepnu scenu Granda i ove subote stižu mlade muzičke nade s namjerom da je osvoje i postanu nove Zvezde Granda. Gledaoce OBN TV 05.11.2016. od 20:00h očekuje sjajna zabava a za to će biti zaduženi fenomenalni kandidati i naravno stručni žiri.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

amr-i-sher-29-10

Djevojke i mladiće, nove Grandove uzdanice ocjenjivaće i komentarisaće “nezgodni i okrutni” žiri u sastavu: Ana Bekuta, Marija Šerifovic, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U subotu će da sijevaju varnice na relaciji tajanstveni i glavni žiri. Gledaoci će imati priliku vidjeti i kandidata koji je svojim opuštenim ponašanjem prošle godine osvojio simpatije gledalaca ali i stručnog žirija. Sukob Saše Popovića i Jelene Karleuše! Žustra rasprava će se voditi oko mrtvih životinja i masnih harmonikaša. Aca Lukas će uputiti prijedlog da se počnu organizovati veganski vašari! Ali i još mnogo toga tako da pravo mjesto za smijeh do suza, praznik za uši su Zvezde Granda u subotu od 20:00h na OBN TV.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME